Προς την Πραγματική Νέα Παγκόσμια Τάξη

stokpic / Pixabay
Εισαγωγή

Πριν από τριάντα χρόνια ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, με το αίμα ανείπωτου αριθμού νεκρών Ιρακινών αμάχων και παιδιών να βαραίνει τη συνείδησή του, ήταν ο πρώτος που έκανε δημοφιλή τον όρο «Νέα Παγκόσμια Τάξη». Αναμφίβολα εμπνεύστηκε κοιτάζοντας το σύνθημα σε ένα χαρτονόμισμα δολαρίου (εξάλλου, από πού αλλού θα αντλούσε την έμπνευσή του ένας τέτοιος άνθρωπος;). Η φράση με την έννοια του Μπους έχει απαξιωθεί πλήρως τα τελευταία 30 χρόνια. Γιουγκοσλαβία; Ιράκ; Συρία; Αφγανιστάν; Τώρα μιλάμε για μια πραγματική «Νέα Παγκόσμια Τάξη». Αυτό μάχεται στην Ουκρανία και στα παγκόσμια πολιτικά και οικονομικά φόρα αυτή την στιγμή. Και ο ιδεολογικός και στρατιωτικός της ηγέτης είναι η Ρωσική Ομοσπονδία, η μόνη χώρα με τα κότσια να ηγηθεί της πραγματικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Αυτό θα είναι προς τιμήν της για όσο διαρκεί ο κόσμος. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Saker έγραψε ένα εξαιρετικό άρθρο, "Τι θα σήμαινε μια ρωσική ήττα για τον λαό της Δύσης;".

Από τον Batiushka για το ιστολόγιο Saker / Παρουσίαση Freepen.gr

Αν και ο Saker έχει δώσει μια εξαιρετική απάντηση, θα έδινα τη δική μου, που είναι μια περίληψη του. Αυτό είναι: Μια ρωσική ήττα στα χέρια της «Συνδυασμένης Δύσης» θα σήμαινε το τέλος του κόσμου και επομένως καμία Νέα Παγκόσμια Τάξη. Μην φοβάστε, αφού η Ρωσία δεν πρόκειται να ηττηθεί, ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει ακόμα και θα υπάρξει, και υπάρχει ήδη, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ας είμαστε ειλικρινείς, η Συνδυασμένη Δύση έχει επιτεθεί στη Ρωσία ξανά και ξανά στην ιστορία. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι οι Τεύτονες Ιππότες τον δέκατο τρίτο αιώνα ήταν διεθνείς, πανδυτικοί. Η Ναπολεόντεια εισβολή του 1812 πραγματοποιήθηκε από δώδεκα δυτικές εθνικότητες. Ο Κριμαϊκός πόλεμος, δηλαδή η εισβολή του 1854 στη Ρωσία, έγινε από τους Γάλλους, τους Βρετανούς, τους Οθωμανούς και τους Σαρδηνούς.

Όσο για τον Αυστροουγγρικό Στρατό και τον Στρατό του Κάιζερ το 1914, και αυτό ήταν μια προσπάθεια της Συνδυασμένης Δύσης, και αν δεν ήταν η Επανάσταση, η Ρωσία θα είχε πάρει τη Βιέννη και το Βερολίνο αργότερα το 1917. Και η εισβολή του Χίτλερ 27 χρόνια αργότερα ήταν εξίσου πολυεθνική. Και αυτό συμβαίνει σήμερα, με το μισθοφορικό στρατό του καθεστώτος του Κιέβου, που είναι οπλισμένος από το πολυεθνικό ΝΑΤΟ.

Ομιλίες

Σήμερα οι μέντορες των ΗΠΑ του καθεστώτος του Κιέβου επιθυμούν απεγνωσμένα να ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες. Η ειρήνη θα μπορούσε να είχε υπάρξει ανά πάσα στιγμή μεταξύ Φεβρουαρίου 2014 και Απριλίου 2022. Οι ΗΠΑ δεν το ήθελαν τότε και δεν το επέτρεψαν τότε, οπότε τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα. Η ελίτ των ΗΠΑ γνωρίζει πως πρόκειται να χάσει μεγάλο χρόνο. Αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία και η τελευταία ευκαιρία για την πρώην Ουκρανία – γιατί για αυτό μιλάμε τώρα. Όπως τόσοι πολλοί, αυτοί οι Αμερικανοί έχουν μεγάλα στόματα, αλλά όταν πρόκειται για αυτό, όλα είναι απλά ζεστός αέρας. Και παρόλο που η Ρωσία μιλάει κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ για να κρατήσει ανοιχτά τα κανάλια, αγνοεί τις γελοίες αμερικανικές απαιτήσεις.

Σήμερα η Ρωσία δεν έχει λόγο να μιλήσει. Πολεμά με επιτυχία και έτσι αποστρατιωτικοποιεί το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Όλοι το ξέρουν. Ωστόσο, βρισκόμαστε επίσης σε μια επικίνδυνη στιγμή γιατί οι ΗΠΑ χάνουν τον έλεγχο των μαριονετών τους. Όπως προώθησε τον Χουσεΐν στο Ιράκ ή τον Μπιν Λάντεν στο Αφγανιστάν, το ISIS στη Συρία και οποιονδήποτε αριθμό λατινοαμερικανών γκάνγκστερ - μαριονετών και στη συνέχεια έχασε τον έλεγχό τους επειδή αρνήθηκαν να συμπεριφέρονται ως μαριονέτες, έτσι κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο τώρα. Το καθεστώς του Κιέβου και οι σύμμαχοί του στην Πολωνία, τη Βαλτική και ακόμη και στο Ηνωμένο Βασίλειο (εκεί τραγουδούν ακόμη και ποπ τραγούδια με αμερικανική προφορά για πάνω από εξήντα χρόνια) είναι πιο Αμερικανοί από τους Αμερικανούς. Ο μαθητής είναι χειρότερος από το δάσκαλο.

Η πρόσφατη πρόκληση ενός ουκρανικού πυραύλου που προσγειώθηκε στην Πολωνία και οι Πολωνοί και οι Λετονοί ισχυρίστηκαν ότι ήταν ρώσικος είναι ένα παράδειγμα, οι Αμερικανοί αρνήθηκαν να το δεχτούν. Πριν από αυτό, η απειλή μιας βρώμικης βόμβας που ετοιμαζόταν από το καθεστώς του Κιέβου ήταν ένα άλλο παράδειγμα. Θορυβημένοι, οι Αμερικανοί σταμάτησαν αυτές τις ανοησίες. Η αντιγερμανική καταστροφή του αγωγού Nordstream από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ένα ακόμη παράδειγμα. Ο ένοχος καλύφθηκε, όπως οι Αμερικανοί κάλυψαν τους ενόχους του MH-17. Στο Κίεβο, στη Βαρσοβία, στη Βαλτική και στο Λονδίνο, θα πρέπει να θυμούνται τι έκαναν οι Αμερικανοί στον Χουσεΐν και τον Μπιν Λάντεν. Είναι αρκετά ικανοί να κάνουν το ίδιο ξανά, τραβώντας τους την πρίζα σε όλους. Άλλωστε άνθρωποι πέθαιναν συνέχεια. Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν. Από πού προέρχεται αυτό το πρόβλημα;

Αυταπάτη

Ένα από τα προβλήματα του σύγχρονου αμερικάνικου/δυτικού συστήματος είναι ότι βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε «ψυχολοκικές επιχειρήσεις», δηλαδή σε δημόσιες σχέσεις, δηλαδή σε αυτό που παλαιότερα ονομαζόταν προπαγάνδα, που στη συνέχεια έγινε «σπιν», και μετά «ψευδείς ειδήσεις». Φυσικά, όλα αυτά είναι απλώς λόγια για ψέματα. Ωστόσο, το πρόβλημα με όλα αυτά τα ψέματα είναι πως είναι τόσο πειστικά που οι δράστες αρχίζουν να πιστεύουν και οι ίδιοι σε αυτά. Γίνονται ζόμπι. Αυτοπλανούνται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σύγχρονες δυτικές ελίτ είναι διαποτισμένες από βρεφονηπιοπάθεια. Μόλις αντικρούσετε τα ψέματά τους με αδιάσειστα στοιχεία, συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά και πετούν τα παιχνίδια τους από το καρότσι τους. Αλλά να υποθέσουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πυρηνικά; Θεός φυλάξοι να μη δώσει κάποιος στα παιδιά στο Κίεβο ή στη Βαρσοβία ή στη Βαλτική ή στο Λονδίνο τον έλεγχο των πυρηνικών παιχνιδιών. (Ναι, το Λονδίνο τα έχει, αλλά δεν τα ελέγχει).

Το πρόβλημα με τα κακομαθημένα παιδιά είναι ότι αν τα αντικρούσεις, θα σε «ακυρώσουν». Όπως λένε οι Αμερικανοί: «Η διαφορά μεταξύ ανδρών και αγοριών (εδώ εννοούν τους Αμερικανούς άνδρες βρεφικής ηλικίας) είναι το μέγεθος και το κόστος των παιχνιδιών τους». Έτσι, η ξύπνια Δύση δε θα επέβαλλε ποτέ «λογοκρισία». Αντίθετα, επιβάλλει «συντακτικό έλεγχο». Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν είναι τίποτα αν όχι φερέφωνα του κράτους.

Στη Γαλλία, για παράδειγμα, όπως και σε τόσες πολλές δυτικές χώρες, μετά τις προεδρικές εκλογές, οι παρουσιαστές ειδήσεων τείνουν μυστηριωδώς να αλλάζουν και νέοι δημοσιογράφοι έρχονται στο προσκήνιο. Ο λόγος; Στο κέντρο του Παρισιού, ο Πρόεδρος έχει στη διάθεσή του 500 διαμερίσματα, τα οποία μπορεί να δώσει ως δωρεάν ενοικίαση στους «φίλους» του, αν και μόνο εφόσον…  Όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, όλοι γνωρίζουν ότι το BBC είναι αναπόσπαστο κομμάτι του βρετανικού κατεστημένου, με περιουσιακά στοιχεία MI5 και MI6 και εξαρτάται πλήρως από τα έσοδα που του απονέμει το βρετανικό κράτος. Αν δεν συμπεριφερθείς σωστά,…..

Για Μαθήματα Ιστορίας

Κάποιοι μπορεί να αντιταχθούν: «Μα τι γίνεται με την ιστορία; Δεν μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη της ιστορίας; Άλλωστε η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ποτέ». Τέτοιοι άνθρωποι είναι αφελείς. Δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται και συνεχώς. Ο πρώτος λόγος για αυτό είναι πως η γεωγραφία δεν αλλάζει. Για παράδειγμα, η Ρωσία θα είναι πάντα ευρασιατική δύναμη, στην ίδια θέση. Δε θα μετακομίσει στη Νότια Αμερική ή τη Νέα Ζηλανδία. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι λόγω της ανθρώπινης βλακείας. Έμαθε ο Χίτλερ για τον ρωσικό χειμώνα το 1941 από την εμπειρία του Ναπολέοντα το 1812; Η εισβολή της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας στο Αφγανιστάν διδάχθηκε από την εισβολή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στο Αφγανιστάν; Γιατί όχι; Σκέτη βλακεία, που προκαλείται από την τύφλωση της ύβρεως. «Δεν είμαι σαν αυτούς, είμαι έξυπνος, δε θα ξανακάνω το ίδιο». Εδώ παρακάτω είναι ένα άλλο μάθημα από το οποίο μπορείτε να μάθετε.

Ο Πρόεδρος Πούτιν έχει συγκριθεί με τον Μέγα Πέτρο. Στις αρχές του δέκατου όγδοου αιώνα ο Πέτρος έσπασε ένα παράθυρο προς την Ευρώπη και εκσυγχρόνισε έτσι τη Ρωσία, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί και να αμυνθεί από την Ευρώπη. Μπορώ να δω το νόημα στη σύγκριση, αλλά νομίζω ότι μια καλύτερη σύγκριση είναι με τον Νικόλαο Β', 300 χρόνια αργότερα. Στις αρχές του εικοστού αιώνα ήταν ο Τσάρος Νικόλαος που έσπασε ένα παράθυρο στην Ασία. Ήταν αυτός που έχτισε τον Υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο, εγκατέστησε εκατομμύρια Ρώσους αγρότες στη Σιβηρία και δημιούργησε δεσμούς με την Κορέα, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ταϊλάνδη.

Είναι αλήθεια ότι η πολιτική του ματαιώθηκε από τους Βρετανούς που είχαν εξπλίσει την Ιαπωνία μέχρι τα δόντια, χτίζοντας τα dreadnoughts της, που επιτέθηκαν δεόντως και προδοτικά στον ρωσικό στόλο στο Port Arthur το 1904, όπως ήλπιζαν η Βρετανία (και οι ΗΠΑ). Τριάντα επτά χρόνια αργότερα, οι ΗΠΑ πήραν τα απλά επιδόρπια τους στο Περλ Χάρμπορ, όταν οι Ιάπωνες επανέλαβαν το ίδιο μάθημα. Και οι Βρετανοί πήραν τα απλά επιδόρπια τους τρεις μήνες αργότερα το 1942, όταν συνέβη η μεγαλύτερη βρετανική στρατιωτική καταστροφή στην ιστορία. 80.000 στρατιώτες παραδόθηκαν ως ταπείνωση στους «Ασιάτες και πρωτόγονους» Ιάπωνες. Και αυτό οδήγησε στο τέλος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στην Ασία λίγα μόλις χρόνια αργότερα.

Σίγουρα ο Πρόεδρος Πούτιν έχει ολοκληρώσει τώρα τη ρωσική επανάσταση στην Ασία; Σήμερα η Ρωσία του είναι σύμμαχος με την Κίνα και το Ιράν, την Ινδία, την Ινδονησία, την Τουρκία, τη Βόρεια Κορέα και μεγάλο μέρος της υπόλοιπης Ασίας στέκεται πίσω του. Δεν διδάχθηκε ο Πρόεδρος Πούτιν από την ιστορία, επιτρέποντάς του έτσι να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε πέντε γενιές πριν;

Το μέλλον

Η Αμερικανική Αυτοκρατορία είναι πραγματικά ένας γίγαντας, αλλά με πόδια από πηλό. Το Empire βασίζεται στην εικονική πραγματικότητα των Psyops [ψυχολογικές επιχειρήσεις], όχι στην πραγματικότητα. Και ο πραγματικός βράχος της Ρωσίας χτυπά τον γίγαντα. Και έτσι γεννιέται η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Σημαίνει το σταδιακό τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας και όλων των ψεύτικων και κλαμπ που εξαρτώνται από αυτήν, του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, των G7 και των G20, των οποίων η τελευταία έχει ήδη χάσει τον έλεγχο. Όλα καταστρέφονται από την Ουκρανία, που είναι τα πόδια του γίγαντα από πηλό.

Ο Τσάρος Νικόλαος Β' ίδρυσε τον Τρανσιβηρικό Σιδηρόδρομο, ο οποίος συνδέει τη Μόσχα με το Πεκίνο σε έξι ημέρες. Είναι το συμβολικό θεμέλιο της πραγματικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η οποία θα εκτείνεται από το Πεκίνο στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένης της Τεχεράνης και του Νέου Δελχί, και θα φτάσει στο Βερολίνο. Γιατί το Βερολίνο είναι η πραγματική πρωτεύουσα της Ευρώπης και όχι το κατάφυτο χωριό των Βρυξελλών. Όταν διαμορφωθεί ο άξονας Πεκίνο-Μόσχα-Βερολίνο, ακόμη και το Ηνωμένο Βασίλειο, το παράλογο αντιαγγλικό βρετανικό κατεστημένο που είχε μέχρι τότε καθαιρεθεί, θα θέλει να ενταχθεί σε αυτό.

Για να επιβιώσει, δηλαδή να ενταχθεί στην πολυπολική Νέα Παγκόσμια Τάξη των επτά δισεκατομμυρίων, η Μεγάλη Υπόλοιπη, η μικροσκοπική Δύση, το ένα δισεκατομμύριο που απομένει, θα πρέπει να φάει ταπεινή πίτα. Έχει ήδη ξεκινήσει. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι παγκόσμια, αλλά όχι παγκοσμιοποιητική, αυτοκρατορική, αλλά όχι ιμπεριαλιστική, δίκαιη, αλλά όχι ξύπνια, βασισμένη σε αξίες που είναι παραδοσιακές και οικουμενικές και ανθρώπινες. Αν μου επιτρέπεται να παραθέσω από εκείνη τη σπουδαία ομιλία του Προέδρου Πούτιν, που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, αυτές είναι οι αξίες:

Το πεδίο μάχης στο οποίο μας κάλεσε η μοίρα και η ιστορία είναι ένα πεδίο μάχης για τον λαό μας…για τη μεγάλη ιστορική Ρωσία, για τις μελλοντικές γενιές, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας. Πρέπει να τους προστατεύσουμε από την υποδούλωση και τα τερατώδη πειράματα που έχουν σχεδιαστεί για να ακρωτηριάσουν το μυαλό και την ψυχή τους….Σήμερα, χρειαζόμαστε μια παγιωμένη κοινωνία, και αυτή η εδραίωση μπορεί να βασίζεται μόνο στην κυριαρχία, την ελευθερία, τη δημιουργία και τη δικαιοσύνη.  Οι αξίες μας είναι η ανθρωπιά, το έλεος και η συμπόνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail