Το θέμα δεν είναι αν οι πρωταγωνιστές του Πολυτεχνείου το καπηλεύτηκαν

Το θέμα δεν είναι αν οι πρωταγωνιστές του Πολυτεχνείου το καπηλεύτηκαν, αν το εξαργύρωσαν κάποιοι πλουσιοπάροχα ή αν ήταν επιτυχημένη αντίδραση κτλ. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καλή δικτατορία και οι φοιτητές αγωνίστηκαν κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Το ότι ανεχθήκαμε να γίνει η Δαμανάκη το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο και όχι ο Κηρύκου που στα 19 κρατούσε την ελληνική σημαία απέναντι στα τανκς και στα 38 χάθηκε σε μια πυρκαγιά προσπαθώντας να σώσει ζωές ηλικιωμένων είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης.

Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία, είναι διαχρονικά ανεκπλήρωτα αιτήματα στη χώρα μας όπως και η εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη πάνε μαζί, όποτε οι δεξιοφιλελέ των ολιγαρχών και η εθνομηδενιστική αριστερά μισούν τη χώρα και τον ελληνικό λαό - έθνος.

Μελίνα Κονταξή, ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail