Συνελήφθη 38χρονος που μαζί με συνεργό λήστευαν περίπτερα που εργάζονταν γυναίκες στα νότια προάστια

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, 10 Νοεμβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ακόμη ένα άτομο, το οποίο διέπραττε συστηματικά ληστείες σε περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής.

Πρόκειται για 38χρονο ημεδαπό, συνεργό ατόμου, το οποίο είχε συλληφθεί την 8-11-2022 μετά από διαδοχικές ληστείες σε περίπτερα.

Για τη σύλληψή του συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών ενώ στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και προανακριτικών δεδομένων, προέκυψε η εμπλοκή του σε πέντε (5) περιπτώσεις ληστειών.

Ως προς τον τρόπο δράσης του, προσέγγιζε περίπτερα, στα οποία -στην πλειοψηφία των περιπτώσεων- εργάζονταν γυναίκες και με την απειλή μαχαιριού ή την απειλή βίας, τις εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτοβολίδες, 4 μαχαίρια, 4 κουτιά με ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ καθώς και ρουχισμός που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για ληστείες κατ΄εξακολούθηση, παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά, καθώς και για φωτοβολίδες και βεγγαλικά, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail