Πολωνός στρατηγός: Η αλλαγή στρατηγικής της Ρωσίας με τα ιρανικά drones στην Ουκρανία είναι αποτελεσματική

Σύμφωνα με τον στρατηγό Roman Polko, η στρατηγική απομακρύνεται από την εμπλοκή σε χερσαίες μάχες, προς το χτύπημα των ενεργειακών υποδομών. (Πηγή: Polko/FB)
Ο στρατηγός Roman Polko πιστεύει ότι η χρήση ιρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών από τους Ρώσους είναι ενδεικτική της αποφασιστικότητας της Ρωσίας να οπλιστεί και να αλλάξει την στρατηγική της και όχι οποιαδήποτε ένδειξη ότι τελειώνουν τα πυρομαχικά.

Αυτή η αλλαγή στρατηγικής είναι μια μετακίνηση μακριά από τη συμμετοχή σε μάχες ξηράς και προς το χτύπημα των ενεργειακών υποδομών. Παρά το γεγονός ότι η Ουκρανία είναι σε θέση να δημιουργήσει αεράμυνα, αυτή η στρατηγική των Ρώσων έχει κάποιο αποτέλεσμα, είπε ο Polko.

Ο πρώην διοικητής της μονάδας ειδικών δυνάμεων GROM λέει πως η χρήση αυτών των drones δείχνει πώς λειτουργεί το ιρανικό κράτος, το οποίο λέει ότι είναι πάντα πρόθυμο να υποστηρίξει τον τρόμο. Σύμφωνα με τον στρατηγό, ο Πούτιν βρίσκει τη μεγαλύτερη συμπάθεια και κατανόηση από χώρες όπως το Ιράν και η Βόρεια Κορέα από οπουδήποτε αλλού.

Ο στρατηγός Πόλκο λέει ότι δεν πιστεύει πως η κήρυξη του στρατιωτικού νόμου από τον Πούτιν στις τέσσερις πρόσφατα προσαρτημένες περιοχές της Ουκρανίας είναι σημάδι υποχώρησης αλλά μάλλον η κατασκευή της αφήγησης ότι αυτά τα εδάφη είναι πραγματικά μέρος της Ρωσίας. Λέει επίσης πως είναι μια λεπτή κρυφή απειλή για τον τοπικό πληθυσμό για το τι θα μπορούσε να τους συμβεί εάν δεν υπακούσουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail