Η Ρωσία αυξάνει την ακρίβεια και την καταστροφική ισχύ των ιρανικών καμικάζι drones Shahed-136

Freepen.gr - Εφημερίδα της Οδησσού, επικαλούμενη στρατιωτικό εμπειρογνώμονα, ανέφερε ότι η Ρωσία έχει εκσυγχρονίσει το σύστημα καθοδήγησης του ιρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους αυτοκτονίας Shahed-136, αυξάνοντας την ακρίβεια και την καταστροφική ισχύ του εναντίον ουκρανικών στόχων.

Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Ιράν προκαλούν ήδη όλεθρο στις πόλεις της Ουκρανίας. Αυτές οι επιθέσεις τόνισαν τον τρόπο με τον οποίο η Ρωσία χρησιμοποιεί επιθετικά ιρανικά drones για να υποστηρίξει τις στρατιωτικές της προσπάθειες στην Ουκρανία.

Ο Oleksandr Kovalenko, ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, αποκάλυψε πως στα ρωσικά drones που παράγονται στο Ιράν είχαν αντικαταστήσει τα αδρανειακά συστήματα καθοδήγησής τους με μονάδες ελέγχου για το GLONASS, ένα ρωσικό σύστημα δορυφορικής πλοήγησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail