Ο Μασκ βλέπει συμβιβασμό στην Ουκρανία αλλά μετά από αρκετό θάνατο και καταστροφή

RΕUΤΕRS/Μike ΒΙake
Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Έλον Μασκ θεωρεί έναν συμβιβασμό για την Κριμαία το πιο πιθανό σενάριο για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία . Την άποψη αυτή εξέφρασε στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου αναφέρει:

Ο συμβιβασμός είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, αλλά το ερώτημα είναι πόσος θάνατος και καταστροφή θα συμβεί πριν από τότε

Το σχόλιο του Μασκ ήρθε ως απάντηση σε ανάρτηση άλλου χρήστη των social media που υποστήριξε τρία σενάρια για τη συνέχιση της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Ανάμεσά τους ήταν ο «αιώνιος πόλεμος», ο «πυρηνικός πόλεμος», καθώς και ένας συμβιβασμός στον οποίο η Ουάσιγκτον θα καταστήσει σαφές στην Ουκρανία ότι η Κριμαία δεν ανήκει πλέον σε αυτήν.

Πριν από αυτό, ο Μασκ σημείωσε πως η απώλεια της Κριμαίας από τη Ρωσία θα προκαλούσε τη χρήση πυρηνικών όπλων και την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Εάν η Ρωσία βρεθεί αντιμέτωπη με μια επιλογή: να χάσει την Κριμαία ή να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στο πεδίο της μάχης, θα επιλέξει το δεύτερο. (...) Μα, δείτε τη φωτεινή πλευρά! Τουλάχιστον σε αυτό το σενάριο, η Ρωσία δε θα πάρει την Κριμαία, οπότε μπορείτε να παρηγορηθείτε με αυτή την σκέψη καθώς θα παρακολουθείτε τα σύννεφα των μανιταριών να υψώνονται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail