Οι Τούρκοι κι οι βεληγκέκες τους συνεχίζουν να καταστρέφουν το φυσικό πλούτο στην Αφρίν

Οι ανταποκριτές του πρακτορείου ANHA έλαβαν μια σειρά από φωτογραφίες που υπογραμμίζουν την έκταση της περιβαλλοντικής καταστροφής που προκλήθηκε από την υπερβολική κοπή δέντρων από τον τουρκικό στρατό κατοχής και τους μισθοφόρους του σε ένα από τα χωριά της περιοχής Mobata του κατεχόμενου καντονιού της Αφρίν.

Οι εικόνες δείχνουν εκτάσεις που μετατράπηκαν σε άγονες εκτάσεις σε σαφή παραβίαση του περιβάλλοντος στο κατεχόμενο καντόνι.

Με τη βοήθεια ορισμένων εκτοπισμένων, οι ανταποκριτές του πρακτορείου ANHA μπόρεσαν να αντιπαραθέσουν φωτογραφίες από την περιοχή πριν και μετά την τουρκική κατοχή.

Σύμφωνα με αρκετές πηγές, οι πρώτοι υπεύθυνοι για τις επιχειρήσεις κοπής στην περιοχή Μομπάτα ήταν οι μισθοφόροι του «Συριακού Μετώπου» και της «Ταξιαρχίας Σαμαρκάνδη» του τουρκικού στρατού κατοχής.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail