Η Δύση θέλει να καταστρέψει τη Ρωσία, αλλά αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί

Η Δύση στοχεύει να καταστρέψει τη Ρωσία, αλλά αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί, ανέφερε η γερμανική Junge Welt, επικαλούμενη τη Γερμανίδα βουλευτή Sevim Dagdelen.

Η Dagdelen πιστεύει πως το ΝΑΤΟ κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μην επιτρέψει μια εκεχειρία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

"Η δυτική στρατηγική είναι ανόητη και ανεύθυνη για δύο λόγους. Πρώτον, κάθε μέρα και κάθε επιπλέον αποστολή όπλων στο Κίεβο εγκυμονεί τον κίνδυνο κλιμάκωσης της σύγκρουσης σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος θα οδηγήσει αναπόφευκτα στον πυρηνικό αφανισμό της Ευρώπης. Δεύτερον, είναι απλώς κυνικό», είπε η βουλευτής.

Είναι οι Ευρωπαίοι που υποφέρουν καταρχήν από τον οικονομικό πόλεμο με τη Ρωσία.

"Λόγω της πολιτικής κυρώσεων, διακυβεύτηκε όλη η γερμανική παραγωγή που βασίζεται σε φθηνές και αξιόπιστες προμήθειες καυσίμων από τη Ρωσία. Το ευρώ πέφτει έναντι του δολαρίου, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερες τιμές ενέργειας και εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη καταστρέφονται», είπε η Dagdelen.

Κατά τη γνώμη της, ο Πούτιν δεν έχει γίνει παρίας στη διεθνή σκηνή, παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει οι ΗΠΑ και η ΕΕ για τον σκοπό αυτό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail