Πώς η Ουκρανία κερδίζει τον πόλεμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

REUTERS/Dado Ruvic
Ξεχάστε τον πραγματικό πόλεμο. Στον εικονικό κόσμο, οι Ναζί της Ουκρανίας κερδίζουν με τα χέρια κάτω. Ο Zelensky λαμβάνει πολύ περισσότερα likes στο Facebook και στο Twitter από τον Στρατηγό Armageddon. Έχει κάποιος στείλει στο Snapchat τα νέα στον Πούτιν;
 
strategic-culture.org - Declan Hayes / Παρουσίαση Freepen.gr

Το BBC, η μεγαλύτερη βαριοπούλα των μέσων ενημέρωσης του ΝΑΤΟ, αναφέρει ότι τα πνευματώδη, ευγενικά, γενναία τρολ της Ουκρανίας βυθίζουν τους Ρώσους ομολόγους τους και «αν αυτός ήταν ένας πόλεμος μιμιδίων, θα κερδίζαμε». Φυσικά, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι πόλεμος μιμιδίων και ο στρατηγός Αρμαγεδδών δεν κάνει scroll στα μηνύματά του στο Facebook για τον πρωινό του καφέ. Είναι διαφορετικής νοοτροπίας και διαφορετικής ηλικίας. Έχει μια δουλειά εκτός σύνδεσης να κάνει και, αν οι αναφορές για επιθέσεις με drone στο Κίεβο είναι αληθινές, η προσέγγισή του με βαριοπούλα φαίνεται να γίνεται χωρίς περισπασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί εκεί είναι η ουσία του θέματος. Ο στρατηγός Αρμαγεδδών συνεχίζει τη δουλειά του τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία και παραδίδει τον καυτό αέρα στις στρατιές των τρολ του ΝΑΤΟ. Δεν είναι περίεργο που πολλές χώρες που είναι σύμμαχοι της Ρωσίας ανάρτησαν στο Twitter ότι οι πολίτες τους πρέπει να φύγουν από το Dodge με το πρώτο διαθέσιμο πούλμαν. Ο στρατηγός Αρμαγεδδών είναι ο νέος σερίφης της πόλης και δεν εντυπωσιάζεται από τις διαδικτυακές φανταχτερές συζητήσεις και τα νεανικά μιμίδια στα οποία διαπρέπει το BBC.

Το BBC News έχει 48 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook. Η ροή twitter του BBC World News έχει 38,6 εκατομμύρια οπαδούς Twitter και ακολουθεί μόνο 18 λογαριασμούς, οι οποίοι είναι όλοι συνδεδεμένοι με το BBC και όλοι δείχνουν πως το BBC, ειδικά αν ληφθεί σε συνδυασμό με τους συμμάχους του στο ΝΑΤΟ, είναι πολύ σημαντικός, αν όχι το κύριο, πρόγραμμα αναπαραγωγής μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς το Πεντάγωνο κάλεσε όλους τους παράγοντες επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αμερικής στην αρχή του ουκρανικού πολέμου για να τους δώσει τις εντολές τους, μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τους όρους που υπαγόρευσε το ΝΑΤΟ στο BBC, τον Economist και τις άλλες μεγάλες προπαγανδιστικές στολές τους.

Όχι ότι οι Ρώσοι είναι τελείως χαζοί. Προηγουμένως παρατήρησα στις συνεντεύξεις του Τζορτζ Γκάλουεϊ στο Russia Today, οι οποίες στόχευαν σε δημογραφικά παλαιότερους από το Snapchat του ΝΑΤΟ. Αν και το Russia Today είχε προβληθεί πάνω από 10 δισεκατομμύρια φορές στο youtube πριν το απαγορεύσει το ΝΑΤΟ. Το Girls Just Want To Have Fun, το οποίο παρέθεσα επίσης στο ιρανικό πλαίσιο, σημείωσε 1,1 δισεκατομμύρια επιτυχίες. Αν και το Russia Today δεν ήταν, με άλλα λόγια, τόσο μεγάλο θέμα, το ΝΑΤΟ το φοβόταν, όπως φοβάται όλες τις αλήθειες, τόσο τις μεγάλες όσο και τις μικρές.

Όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά το Ιράν, ένα από τα πράγματα που παρατήρησα ήταν οι στρατιές των νέων, γυναικών ρεπόρτερ και οι κορυφαίες ιαπωνικές κάμερες που χρησιμοποιούσαν. Μου έκανε εντύπωση ότι αν οι Ιρανοί έκαναν διάλειμμα, θα μπορούσαν γρήγορα να βασιστούν στις επιτυχίες που γνώρισε πρόσφατα η κινηματογραφική τους βιομηχανία.

Αλλά το BBC και το ΝΑΤΟ δεν θα έχουν τίποτα από αυτά. Το BBC εσκεμμένα απέστειλε τους Ιρανούς, τους Παλαιστίνιους, τους Σύριους και, τώρα, τους Ρώσους από το να πουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας ή ακόμη και από το να παρουσιάζονται ως πολιτισμένοι άνθρωποι όπως εμείς οι Δυτικοί μας αρέσει να προσποιούμαστε ότι είμαστε, καθισμένοι στον παρθένο κήπο μας της Εδέμ, όπως το πώς περιέγραψε πρόσφατα εκείνος ο ανόητος της ΕΕ, ο Josep Borrell, εμάς και τις βιεννέζικες καφετέριες και τα δανέζικα αρτοσκευάσματα.

Πιστεύω ότι οι χειριστές του ΝΑΤΟ δεν αφήνουν τον Borrell ή τη von der Leyen πουθενά κοντά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την τάση της να ντύνεται με τα εθνικά χρώματα της Σουηδίας (ή μήπως είναι η Ουκρανία;), θα ήταν ορθάνοιχτη σε επιθέσεις με μιμίδια, αν κάποιος ενοχλούσε. Οι στρατηγοί Armageddon και Shoigu σίγουρα δεν θα το κάνουν. Είναι σοβαροί στρατιώτες με σοβαρά στρατιωτικά καθήκοντα να εκτελέσουν. Ο Πούτιν δε θα το κάνει καθώς έχει μεγαλύτερα ψάρια να τηγανίσει. Και, όσο για το δύσμοιρο Λαβρόφ, που ήταν ο πρώτος που αντιμετώπισε την καταδικασμένη Λιζ Τρους σαν το άδειο κεφάλι του ΝΑΤΟϊκού πλοίου που είναι, θα χρειαζόταν περισσότερα από το εργοστάσιο μιμιδίων της μεγάλης αδερφής της Γκρέτα Τούνμπεργκ για να τον εντυπωσιάσει.

Ας επιστρέψουμε όμως στην ουσία του άρθρου του BBC, αν όντως έχει νόημα. Η έναρξη του ουκρανικού πολέμου, η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση ή οτιδήποτε άλλο, αντιμετωπίστηκε από μια καταιγίδα δραστηριότητας από το BBC και άλλους παράγοντες επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να πυροδοτήσουν τη ρωσοφοβία και να δικαιολογήσουν το ΝΑΤΟ ότι στέλνει όπλα μαζικής καταστροφής στην Ουκρανία και οι Ναζί της Ουκρανίας στέλνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά σε χώρες όπως η Ιρλανδία, όπου πάνω από το 2% του πληθυσμού είναι πλέον Ουκρανοί οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι παρέμειναν ως μη καλοδεχούμενοι.

Στο βαθμό που αυτή η προπαγανδιστική εκστρατεία του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής, το BBC και οι άλλοι κύριοι αγωγοί του ΝΑΤΟ θα πρέπει να υποκλιθούν. Ωστόσο, όπως με την εκστρατεία των Λευκών Κρανών της MI5 και όπως και με τη χρήση χημικού αερίου από τη MI5 στη Συρία, όπως τόνισε ιατροδικαστικά ο Robert Stuart, με την εγκληματική συνεννόηση οι μικροί παίκτες σε όλη αυτή τη φάρσα.

Όπως και ο πρώην ηθοποιός Ζελένσκι, ο οποίος, για όσους κοιτάζουν πέρα ​​από το BBC, έχει επανειλημμένα εκτεθεί ως κολλητός σε δύο μπιτ, λάτρης με τάση για πράσινες οθόνες και λευκή σκόνη. Στο τέλος της ημέρας, ο Ζελένσκι είναι ένας άσχετος, που πλούτισε στους τάφους των άλλων.

Όχι τόσο οι στρατηγοί Σόιγκου και Αρμαγεδδών, των οποίων οι δυνάμεις έχουν καλέσει χρόνο στο BBC, τα μιμίδια τους και τις πράσινες οθόνες τους. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η νίκη τους ξεπερνά κατά πολύ τα σύνορα της Ουκρανίας ή της Ρωσίας. Εκτείνεται προς τα δυτικά και, το πιο σημαντικό, προς τα ανατολικά και νοτιοανατολικά, όπου οι λαοί της Κίνας, του Ιράν, της Δυτικής Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής λαμβάνουν τη δέουσα σημασία. Όπως και ο πολυδισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, ο οποίος έλαβε μόνο κακοποίηση και εξέχουσα θέση στη λίστα θανάτων της Ουκρανίας επειδή βοήθησε το Ράιχ του Ζελένσκι με τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους του Starlink.

Ό,τι κι αν σκεφτεί κανείς για τον Μασκ, μας έχει κάνει κάποια υπηρεσία, τονίζοντας τον ρόλο των ψεύτικων bots του NATO που βρίσκονται στην καρδιά του Twitter και των εταίρων του στο ΝΑΤΟ. Καθώς βρίσκονται στην καρδιά του BBC της MI5, που καυχιέται περήφανα ότι «η υπηρεσία BBC World Service δεν ελέγχεται από την Ofcom. Αντίθετα, το BBC είναι υπεύθυνο για τον καθορισμό της συνολικής στρατηγικής του κατεύθυνσης, τον προϋπολογισμό και τη διαφύλαξη της συντακτικής του ανεξαρτησίας για την Παγκόσμια Υπηρεσία» και ότι «ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του BBC και ο Υπουργός Εξωτερικών (ή οι υποψήφιοι εκπρόσωποί τους) θα συναντώνται τουλάχιστον ετησίως για να επανεξέταση της απόδοσης της Παγκόσμιας Υπηρεσίας». Ορίστε λοιπόν. Το BBC υπακούει μόνο στους δικούς του κανόνες και περιορίζεται μόνο από τις εντολές του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο διοικείται από τους σκληροπυρηνικούς στρατιώτες της MI5, οι οποίοι είναι άνδρες, γυναίκες και τρανς άτομα που θέλουν να κατακτήσουν τον στρατό και να τιμωρούν τους αφηγητές της αλήθειας όπως ο Τζούλιαν Ασάνζ, η Ντάρια Ντούγκινα. και ο Δρ David Kelly.

Και αν ελέγξετε τη ροή twitter των Gary Lineker, Orla Guerin, Paul Adams, Merlyn Thomas ή οποιουδήποτε άλλου spinmeister του BBC, θα δείτε ότι δεν χαρακτηρίζονται ως υπάλληλοι του BBC/MI5 όπως ο George Galloway, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τα «ρωσικά κρατικά ΜΜΕ», έχει το Achtung του ΝΑΤΟ! Προσοχή αυτοκόλλητο στο λογαριασμό του.

Έτσι, για να γιορτάσουμε πώς και γιατί η μαριονέτα του ΝΑΤΟ στο Κιέβο κερδίζει τον πόλεμο των μιμιδίων νικώντας χαριτωμένα μικρά μιμίδια όπως αυτό, ας ενωθούμε με τον Στρατηγό Αρμαγεδδώνα στην παράφραση του αποχωριστικού μιμιδίου του Ρετ Μπάτλερ στη Σκάρλετ Ο'Χάρα σε αυτό το "ειλικρινά αγαπητή μου" του BBC, δε δίνω δεκάρα γιατί πρέπει να δικαιολογήσετε τον εξωφρενικό προϋπολογισμό σας και τις κραυγαλέα προκαταλήψεις σας προς τους κυρίους σας της MI5 υποστηρίζοντας ότι οι μαριονέτες σας στο Κίεβο που ρουθουνίζουν διάφορα μπορούν να κάνουν καλύτερα μιμίδια από τα δέκαχρονα ρωσικά παιδιά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail