Η Ρωσία θα αναπτύξει δικό της στόλο δεξαμενόπλοιων

dendoktoor / pixabay
Freepen.gr - Η Ρωσία σκοπεύει να ενισχύσει την ανάπτυξη του στόλου δεξαμενόπλοιων της χώρας για μεταφορά υδρογονανθράκων, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ κατά τη διάρκεια του φόρουμ της Ρωσικής Εβδομάδας Ενέργειας.

"Όσον αφορά την εκτροπή των εξαγωγών φυσικού αερίου, έχουμε ένα σχέδιο. Παρεμπιπτόντως, θα ενισχύσουμε την παραγωγή δεξαμενόπλοιων, τον στόλο των δεξαμενόπλοιων για μεταφορά", είπε ο Νόβακ.

Η Ρωσία θα αναπτύξει επίσης υποδομές παροχής φυσικού αερίου στην Ασία, είπε ο αξιωματούχος. "Πρώτα απ' όλα, πρέπει να αναπτύξουμε νέα υποδομή για την παροχή ενεργειακών πόρων μας σε αγορές όπου αυτός ο πόρος έχει ζήτηση. Είναι σίγουρα σε ζήτηση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, στην Ινδία, στο Πακιστάν. Οι συνομιλίες που διεξάγουμε με αυτές τις χώρες δείχνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για αύξηση του όγκου των προμηθειών φυσικού αερίου. Ως εκ τούτου, θα αναπτύξουμε τις σχετικές υποδομές», πρόσθεσε ο Νόβακ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail