Διαρρήκτες πιάστηκαν με τα κλοπιμαία στο χέρι την ώρα της διαφυγής!

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που ενέχονται σε διάρρηξη διαμερίσματος στην περιοχή της Καλαμαριάς προχώρησαν αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπειτα από ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας 23, 29, 27 και 27 ετών, δύο εκ των οποίων βραδινές ώρες της 23-10-2022, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα του προαναφερόμενου διαμερίσματος, εισήλθαν στο εσωτερικό απ’ όπου αφαίρεσαν τσάντα και κοσμήματα, ενώ τους ανέμεναν εξωτερικά οι υπόλοιποι δύο παρέχοντάς τους συνδρομή.

Άμεσα και συντονισμένα κινήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν τους δράστες κατά την προσπάθεια διαφυγής τους με επιβατικό αυτοκίνητο οπότε και τους ακινητοποίησαν.

Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (3) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους,
  • κατσαβίδι και
  • διαρρηκτικό εργαλείο

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail