Ο Ζελένσκι ελπίζει στην προμήθεια συστημάτων αεράμυνας από ευρωπαϊκές χώρες

Το Κίεβο ελπίζει να προμηθεύσει συστήματα αεράμυνας από την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και ορισμένες άλλες χώρες, δήλωσε ο Volodymyr Zelenskyy.

"Χρειαζόμαστε αεράμυνα, αυτό είναι ζωτικής σημασίας για εμάς. Θέλουμε οι πρόσφυγές μας να επιστρέψουν στην Ουκρανία , πρέπει να αποκαταστήσουμε την οικονομία μας, ώστε τα παιδιά να πάνε σχολείο, ώστε η κοινωνία να μπορέσει να ζήσει ξανά μια πλήρη ζωή. Και γι' αυτό χρειαζόμαστε όπλα κατά των επιθέσεων από αέρος και για τη διασφάλιση της ασφάλειας του άμαχου πληθυσμού», είπε σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην μιλανέζικη εφημερίδα Corriere della Sera την Τρίτη.

«Η Ιταλία παράγει συστήματα αεράμυνας μαζί με τη Γαλλία, τη Γερμανία και μερικούς άλλους: ελπίζουμε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν», τόνισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail