Αλλοδαπός τοποθετούσε ναρκωτικά μέσα σε πακέτα μπισκότων και τα διένειμε με ταξί

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 25-10-2022 στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, 32χρονος αλλοδαπός και 21χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση των κατηγορούμενων στη διακίνηση και αποθήκευση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συστήθηκε ειδική ομάδα έρευνας και κατόπιν αναζητήσεων επετεύχθη ο εντοπισμός τους και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος κατηγορούμενος, τουλάχιστον κατά το τελευταίο 3μηνο δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην προαναφερόμενη περιοχή. Για τις συναλλαγές του και τη διαφήμιση των ναρκωτικών ουσιών χρησιμοποιούσε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων οι πελάτες έκανα τις παραγγελίες τους. Στη συνέχεια τις παρέδιδε τοποθετημένες σε πακέτα από μπισκότα, μέσω ανυποψίαστων οδηγών ΤΑΧΙ, στον τόπο επιλογής του αγοραστή. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου ο αγοραστής επιθυμούσε η συναλλαγή – παράδοση να γίνει από γυναίκα, τις ποσότητες αναλάμβανε να μεταφέρει η 21χρονη, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην κατοχή του 32χρονου και σε τρείς οικίες όπου διενεργήθηκαν έρευνες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ακατέργαστη κάνναβη βάρους -5- κιλών και -86- γραμμαρίων
  • κατεργασμένη κάνναβη βάρους -155- γραμμαρίων
  • -34- δενδρύλλια κάνναβης
  • το χρηματικό ποσό των -5.265- ευρώ
  • ζυγαριά ακριβείας
  • πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργεια κάνναβης

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail