Ιράν: οι κυρώσεις κατά της Τεχεράνης και της Μόσχας έπληξαν τη Δύση

Pixabay / mohammadshahhosseini
Freepen.gr - Η Δύση, έχοντας επιβάλει κυρώσεις κατά της Τεχεράνης και της Μόσχας, υπέφερε από αυτό και αντιμετώπισε μια ενεργειακή κρίση, δήλωσε στο RIA Novosti ο Ιρανός αναπληρωτής υπουργός Πετρελαίου Ahmad Asadzade.

"Τώρα ο κόσμος χρειάζεται φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Θα ήταν καλό να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα προσεκτικά, να λάβουμε μια διαφανή θέση. Οι κυρώσεις κατά του Ιράν και της Ρωσίας δεν ωφελούν τη Δύση, η οποία θα υποφέρει από αυτό. Σήμερα υπάρχει μια κρίση φυσικού αερίου στην Ευρώπη, υπάρχουν προβλήματα - το ίδιο ισχύει και για το πετρέλαιο», είπε.

Η Δύση ενίσχυσε την πίεση των κυρώσεων στη Ρωσία για την Ουκρανία, γεγονός που οδήγησε σε υψηλότερες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, καυσίμων και τροφίμων στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail