Η Ρωσία κατέστρεψε μεγάλο οπλοστάσιο με δυτικά όπλα στην Ουκρανία

Freepen.gr - Στις 14 Οκτωβρίου, η Ρωσία συνέχισε να επιτίθεται σε στρατιωτικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία. Στην περιοχή του Lviv, ένα οπλοστάσιο με δυτικά όπλα καταστράφηκε, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Όπλα μεγάλης εμβέλειας με βάση τη θάλασσα χρησιμοποιήθηκαν για την καταστροφή μιας αποθήκης με σημαντικά αποθέματα δυτικών όπλων, στρατιωτικού εξοπλισμού και πυρομαχικών στην πόλη Μπρόντι, στην περιοχή του Λβιβ, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στις περιοχές του Κιέβου και του Χάρκοβο, η Ρωσία στόχευσε στρατιωτικές διοικητικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, ανέφερε επίσης το υπουργείο.

Συναγερμοί αεροπορικής επιδρομής ηχούν σε ολόκληρη την Ουκρανία από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, όταν οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις ενέργειας, στρατιωτικών και επικοινωνιών της Ουκρανίας. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πως τα μαζικά χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν μετά από πρόταση του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου. Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν συνεχιστούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος, η Ρωσία θα δείξει σκληρή απάντηση που θα αντιστοιχεί στο επίπεδο των απειλών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail