Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ρωσία αναστέλλει τη συμφωνία σιτηρών μετά την επίθεση στη Σεβαστούπολη

elmaari / pixabay
Η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία για τα σιτηρά μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Σεβαστούπολη στα πολεμικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και στα εμπορικά πλοία που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια του διαδρόμου σιτηρών, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε δήλωση το Σάββατο.

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε από το καθεστώς του Κιέβου με τη συμμετοχή Βρετανών ειδικών στις 29 Οκτωβρίου 2022 κατά των πλοίων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και των πολιτικών πλοίων που χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της ασφάλειας του διαδρόμου σιτηρών, η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στην υλοποίηση των συμφωνιών για τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων από λιμάνια της Ουκρανίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail