Η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας σκοτώνοντας τρομοκράτες — Μεντβέντεφ

Freepen.gr - Η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην τρομοκρατική επίθεση της Ουκρανίας στη γέφυρα της Κριμαίας σκοτώνοντας άμεσα τρομοκράτες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ στη δημοσιογράφο Nadana Fridrikhson.

Σε γραπτή συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram τηε Fridrikhson, ο Μεντβέντεφ είπε: "Η Ρωσία μπορεί να απαντήσει σε αυτό το έγκλημα μόνο σκοτώνοντας άμεσα τρομοκράτες, όπως συνηθίζεται σε άλλα μέρη του κόσμου. Αυτό περιμένουν οι Ρώσοι πολίτες".

Ο Μεντβέντεφ απέδωσε το έγκλημα στο αποτυχημένο κράτος της Ουκρανίας, όπως είπε. "Ήταν τρομοκρατική ενέργεια και δολιοφθορά που διέπραξε το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου. Δεν υπήρχε ποτέ καμία αμφιβολία γι' αυτό. Παρουσιάστηκαν όλες οι αναφορές και βγήκαν συμπεράσματα", τόνισε.

Σε συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν το απόγευμα της Κυριακής, ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας, Alexander Bastrykin, είπε ότι οι ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση, με Ρώσους πολίτες και ξένους να ενεργούν ως συνεργοί.

Ο Μπαστρίκιν είπε ότι είχε ξεκινήσει μια εγκληματική έρευνα και οι ύποπτοι είχαν ήδη εντοπιστεί με την επιχειρησιακή υποστήριξη αξιωματικών της FSB.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail