Αεροπορικός συναγερμός ξανά σε όλη την Ουκρανία - Νέο μπαράζ επιθέσεων και εκρήξεων

Εκρήξεις ακούγονται ξανά σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας, γράφουν αρκετά ουκρανικά ΜΜΕ .

"Ακούγονται εκρήξεις στην περιοχή του Κιέβου. Η αεροπορική άμυνα βρίσκεται σε επιφυλακή", ανέφερε η Ουκρανική Τηλεοπτική Υπηρεσία Ειδήσεων (TSN) σε κανάλι στο Telegram.

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εκρήξεις στο Rivne και στο Krivoy Rog.

«Ακούγονται εκρήξεις στο Ρίβνε και το Κριβόι Ρογκ», ανέφερε η υπηρεσία ειδήσεων της ουκρανικής τηλεόρασης (TSN) στο Telegram.

Με τη σειρά του, το τηλεοπτικό κανάλι "Direct" ανέφερε στο Telegram ότι "η αεράμυνα επιχειρεί στο Krivoy Rog".

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εκρήξεις στις περιοχές της Οδησσού και της Βίνιτσα.

Το πρωί της Τρίτης, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχε κηρυχθεί συναγερμός αεροπορικής επιδρομής σε ολόκληρη την Ουκρανία.

Όσον αφορά την επίθεση της Δευτέρας, ήταν το μεγαλύτερο χτύπημα στο ενεργειακό σύστημα της χώρας από το Φεβρουάριο, δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας German Galushchenko.

"Αυτή είναι η μεγαλύτερη επίθεση στο ουκρανικό ενεργειακό σύστημα κατά τη διάρκεια ολόκληρου του πολέμου... ολόκληρη η αλυσίδα εφοδιασμού χτυπήθηκε για να περιπλέξει την πιθανότητα επανασύνδεσης και παροχής ενέργειας από άλλες πηγές", δήλωσε στον αέρα ενός ενιαίου τηλεμαραθώνιου ειδήσεων.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail