Ο Καντίροφ αποκαλύπτει πόσοι Τσετσένοι πολεμούν στην Ουκρανία

Yelena Afonina/TASS
Freepen.gr - Περίπου 10.000 Τσετσένοι μαχητές πολεμούν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ σε εορταστική παράταξη των υπηρεσιών ασφαλείας, άμυνας και επιβολής του νόμου της Δημοκρατίας προς τιμήν των 70ών γενεθλίων του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή.

"Περίπου 10.000 από τους θαρραλέους γιους μας πολεμούν ήδη στα σύνορα [στην περιοχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης]. Πρόσθετα συντάγματα θα ξεκινήσουν για τη ζώνη της ειδικής επιχείρησης τις επόμενες ημέρες. Κάθε μέρα, η δημοκρατία μας δέχεται εθελοντές που εμπιστεύονται τους εκπαιδευτές μας και θέλουν να ενταχθούν στις τάξεις των σχηματισμών του Αχμάτ», είπε ο Τσετσένος ηγέτης.

Αυτή είναι μια επίδειξη «της εδραίωσης της ρωσικής κοινωνίας που ονειρεύτηκαν ο Αχμάτ-Χατζί Καντίροφ [ο πρώτος αρχηγός της Δημοκρατίας της Τσετσενίας] και ο Βλαντιμίρ Πούτιν», τόνισε ο Καντίροφ.

«Οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες διεξάγουν έναν ανατρεπτικό πόλεμο πληροφοριών, προσπαθώντας να κάνουν τους Ρώσους να πιστέψουν ότι η Δημοκρατία της Τσετσενίας δεν ήταν μέρος της Ρωσίας», συνέχισε. «Ωστόσο, έχουμε αποδείξει πως εμείς, οι Τσετσένοι, είμαστε αναφαίρετο μέρος της μεγάλης οικογένειας της Ρωσίας», τόνισε ο Καντίροφ.

«Με τη βοήθεια του παντοδύναμου αλλάχ, θα καθαρίσουμε τη γη από αυτή την αηδία», υποσχέθηκε ο Τσετσένος ηγέτης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail