Ο χάρτης των πυραυλικών επιθέσεων της Ρωσίας στην Ουκρανία - Χτυπήθηκαν τα πάντα

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Vyacheslav Volodin μοιράστηκε ένα χάρτη, που αποκαλύπτει την κλίμακα των ρωσικών πυραύλων σε ουκρανικούς στρατιωτικούς στόχους και υποδομές νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η «απάντηση της Μόσχας σε τρομοκρατικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου» έπληξε 70 εγκαταστάσεις της ουκρανικής ενεργειακής υποδομής, με αποτέλεσμα η χώρα να χάσει το 50% της παραγωγικής της ικανότητας, έγραψε ο Volodin στο Telegram την Πέμπτη.

Ο χάρτης των επιθέσεων που δημοσίευσε δείχνει πως μόνο τρεις περιφέρειες της Ουκρανίας – το Τσέρνιγκοφ στα βόρεια, και το Βολίν και η Υπερκαρπάθια στα δυτικά – δεν επηρεάστηκαν από τις επιθέσεις.

«Εάν συνεχιστούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις, η απάντηση θα είναι ακόμη πιο σκληρή», προειδοποίησε ο πρόεδρος της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου.

Πρέπει να βρεθούν όλοι οι οργανωτές των ουκρανικών επιθέσεων και «όσοι αντιστέκονται θα καταστραφούν», πρόσθεσε ο Βολοντίν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail