Η Ρωσία δεν επιθυμεί να καταστρέψει την Ουκρανία, λέει ο Πούτιν

Valery Sharifulin/TASS
Freepen.gr -
Η Ρωσία δεν επιθυμεί να καταστρέψει την Ουκρανία ως κράτος, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε δημοσιογράφους την Παρασκευή.

«Ο στόχος μας δεν είναι να καταστρέψουμε όλη την Ουκρανία. Όσο για αυτούς, κάποια στιγμή απλώς πήγαν και έκοψαν την παροχή νερού στην Κριμαία, όπου ζουν 2,4 εκατομμύρια άνθρωποι. Τα στρατεύματά μας έπρεπε να εισέλθουν στην περιοχή και να ανοίξουν ξανά την παροχή νερού στην Κριμαία. Αν απέφευγαν να προβούν σε αυτή τη δράση, δεν θα υπήρχαν αντίποινα», είπε ο αρχηγός του κράτους, όταν ρωτήθηκε εάν η Ουκρανία θα συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, ο βομβαρδισμός της γέφυρας της Κριμαίας αναδεικνύει για άλλη μια φορά τη σημασία της διασφάλισης της χερσαίας επικοινωνίας με την Κριμαία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail