Ο Καντίροφ επέστρεψε κι έπιασε όλα τα καίρια πόστα στο Zaporozhye

RIA Novosti / Said Tsarnaev
Freepen.gr - Οι στρατηγικές θέσεις που καταλαμβάνονται στην περιοχή Zaporozhye βρίσκονται υπό τον αυστηρό έλεγχο των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov στο κανάλι του στο Telegram.

Νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος της διοίκησης του Zaporozhye, Volodymyr Rogov, δήλωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα σχεδίαζαν μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya.

«Όλες οι στρατηγικές θέσεις που καταλαμβάνονται στην περιοχή Zaporozhye βρίσκονται υπό τον αυστηρό έλεγχο των ειδικών δυνάμεων του Akhmat. Αυτό αναφέρει ο... διοικητής της OMON "Akhmat-Grozny" ... Anzor Bisaev. Οι μαχητές μας ελέγχουν απολύτως όλες τις κατεχόμενα σημεία, πραγματοποιούν αλληλεπίδραση υψηλής ποιότητας με συναδέλφους τους από άλλους στρατιωτικούς σχηματισμούς και συντρίβουν τον Ουκροφασίστα Μπαντέρα και ξένους μισθοφόρους», έγραψε ο Καντίροφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail