Δεν ελήφθησαν αποφάσεις για κλείσιμο των συνόρων κι επιβολή στρατιωτικού νόμου σε παραμεθόριες περιοχές — Κρεμλίνο

Sergei Bobylev/TASS
Freepen.gr - Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για το κλείσιμο των συνόρων και την καθιέρωση στρατιωτικού νόμου σε ορισμένες περιοχές της Ρωσίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ στα ΜΜΕ τη Δευτέρα, μεταδίδει το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

"Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις προς το παρόν", είπε ο Πεσκόφ, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν θα επιβληθεί στρατιωτικός νόμος σε ορισμένες παραμεθόριες περιοχές και εάν τα σύνορα θα κλείσουν εκεί.

«Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για αυτό το θέμα μέχρι στιγμής», παρατήρησε σχετικά με το ενδεχόμενο εισαγωγής στρατιωτικού νόμου σε ορισμένες περιοχές.

Επίσης, αντέδρασε στις φήμες πως εξετάζεται «επιστράτευση μεταφορών».

«Όχι, δεν έχει δηλωθεί κάτι τέτοιο», είπε προσθέτοντας ότι πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή σε αυτού του είδους τις φήμες που διαδίδονται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail