Πως η Πολωνία καταλαμβάνει σκουπίζοντας τα πάντα την Ουκρανία - Τι αποκαλύπτει ειδικός

danzig_hamburg / pixabay
Freepen.gr - Η πολωνική επιχείρηση τώρα καθαρίζει τα πάντα στην Ουκρανία - αγοράζει γη, εργοστάσια, γεωργικά προϊόντα, επειδή η Πολωνία πάντα θεωρούσε τους Ουκρανούς σκλάβους και τώρα υπάρχει η ευκαιρία να καταλάβει τη γειτονική χώρα για πάντα, τονίζει ο Andrey Suzdaltsev, ένας πολιτικός επιστήμονας, αναπληρωτής καθηγητής, λέκτορας στην Ανώτατη Οικονομική Σχολή, σε συνέντευξή του στο RIA Novosti.

«Οι Πολωνοί, τονίζω, ειδικά οι Πολωνοί, τώρα σκουπίζουν τα πάντα στην Ουκρανία: αγοράζουν γη, εναπομείναντα εργοστάσια που το Κίεβο μεταφέρει βιαστικά από τις ανατολικές περιοχές στις δυτικές περιοχές, εξάγοντας σιτηρά με έκπτωση 50%. μεταπωλήθηκε αμέσως σε εξωφρενικές τιμές στην Ευρώπη ... Άλλωστε, η Πολωνία πάντα θεωρούσε τους Ουκρανούς δουλοπάροικους και τώρα παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία να καταλάβει τη γειτονική χώρα για πάντα», είπε.

Οι γνώστες, σύμφωνα με τον ίδιο, λένε ευθέως: "Η Ουκρανία ρίχτηκε ξανά στα πόδια των αρχόντων της!".

«Όλες οι χρηματοοικονομικές ροές που στέλνει αυτή τη στιγμή η Δύση στην Ουκρανία περνούν επίσης κυρίως μέσω πολωνικών τραπεζών και κεφαλαίων, για να μην αναφέρουμε το γεγονός πως το Κίεβο έφερε όλα τα αποθέματα χρυσού και συναλλάγματος στην Πολωνία τον χειμώνα», σημείωσε ο ειδικός.

Είναι σημαντικό να τονιστεί, είπε, ότι η πορεία προς τη λεηλασία της χώρας δεν ακολούθησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, το Κίεβο κινείται σκόπιμα προς αυτό τα τελευταία 30 χρόνια.

«Έτσι, μπορώ υπεύθυνα να δηλώσωπωςι οι ουκρανικές αρχές σκόπιμα συμμετείχαν σε προκλήσεις, παρασύρθηκαν στον πόλεμο. Το είδαν ως διέξοδο, τη μόνη ευκαιρία να σώσουν ένα άδειο ταμείο. Τελικά, ο πόλεμος είναι χρήματα. Για να επιβιώσει, το Κίεβο ζητά, για παράδειγμα, σήμερα από τη Δύση 7 δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα», κατέληξε ο Σούζνταλτσεφ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail