Έρχεται καταστροφική κατάρρευση της αγοράς - Κορυφαίος αναλυτής

KELLEPICS / pixabay
Freepen.gr - Ο διάσημος συγγραφέας και οικονομολόγος Robert Kiyosaki προειδοποίησε τους επενδυτές για μια τεράστια αναταραχή στο χρηματιστήριο, συμβουλεύοντας να αγοράσουν κρυπτονομίσματα προτού σφετεριστούν το δολάριο ΗΠΑ και μεταμορφώσουν ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

«Προβλέπω ότι έρχεται το μεγαλύτερο κραχ στην παγκόσμια ιστορία», είπε ο συγγραφέας του βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις «Rich Dad Poor Dad» στους ακολούθους του την Κυριακή.

Ο Kiyosaki προέβλεψε μια μακρά ύφεση, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι bear markets είναι οι καλύτερες στιγμές για τους επενδυτές να κάνουν παζάρια και να σημειώσουν μεγάλες αποδόσεις. Δήλωσε επίσης ότι το δολάριο ΗΠΑ θα κατέρρεε το υπάρχον οικονομικό σύστημα, οδηγώντας στην επικρατούσα αποδοχή των κρυπτονομισμάτων, καθώς δεν ελέγχεται από την κυβέρνηση.

«Δεν αρκεί να ΘΕΛΕΙΣ να μπεις στα κρυπτονομίσματα», έγραψε ο γκουρού των οικονομικών, προσθέτοντας «Τώρα είναι η ώρα που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να μπεις στα κρυπτονομίσματα, πριν από το μεγαλύτερο οικονομικό κραχ στην ιστορία».

Τον Μάιο, ο Kiyosaki περιέγραψε το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα ως άχρηστο, λέγοντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή «Εμπορεύομαι bitcoin. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει καμία αξία. Απλώς παίζω το παιχνίδι».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail