Η ανθρωπότητα θα φάει τον εαυτό της μέσα από τη βία, τον πόλεμο, το μίσος και την παραμέληση

"Ο Αφγανός υπήκοος Alif Khan είπε στη Διεθνή Αμνηστία ότι τέθηκε υπό κράτηση στις ΗΠΑ στην αεροπορική βάση Bagram στο Αφγανιστάν για πέντε ημέρες το Μάιο του 2002. Είπε πως κρατήθηκε με χειροπέδες, αλυσίδες στη μέση και δεσμά στα πόδια για όλη την ώρα, υπό την στέρηση ύπνου, άρνηση νερού για προσευχή ή πλύσιμο και κρατήθηκε σε μια δομή σαν κλουβί με οκτώ άτομα». Διεθνής Αμνηστία.

John Stanton - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Myers Enterprises που βρίσκεται στην πολιτεία του Ντένβερ των ΗΠΑ, στο Κολοράντο, παράγει τη «μανσέτα αναισθητοποίησης» που σοκάρει τους απείθαρχους κρατούμενους. Δέχεται διεθνείς παραγγελίες. Η Axon Enterprise είχε έσοδα 863 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021 με ένα από τα βασικά προϊόντα της να είναι το Taser σύμφωνα με το Investor Slide Deck. Υπάρχουν 960 χιλιάδες Taser που επιπλέουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη. Η Axon πουλά μια σειρά από άλλα προϊόντα, ιδιαίτερα ολοκληρωμένα συστήματα παρατήρησης και αναφοράς υπολογιστών. Ενώ υπάρχουν παράπονα για θανάτους που αφορούν Taser, ή γνωστά ως Διεξάγουσες Συσκευές Ηλεκτρικής Ενέργειας (CED's), τον Ιούνιο του 2022 το Γραφείο Προγραμμάτων Δικαιοσύνης διαπίστωσε ότι: "οι αρχές επιβολής του νόμου δε χρειάζεται να απέχουν από την ανάπτυξη CED, υπό τον όρο  πως οι συσκευές χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις αποδεκτές εθνικές οδηγίες". Εν τω μεταξύ, Η Διεθνής Αμνηστία σε μια έκθεση του Δεκεμβρίου 2020 επιδιώκει αυστηρούς ελέγχους στα CED (καλή τύχη με αυτό). Δεδομένου ότι το Taser είναι μια μορφή όπλου, εμπίπτει, αναμφισβήτητα, υπό την προστασία της Δεύτερης Τροποποίησης του Συντάγματος των ΗΠΑ (το δικαίωμα να κρατάς και να φέρεις όπλα).

Ο Στρατηγός Μάικ Μίνιχαν, Διοικητής Αεροπορικής Κινητικότητας των ΗΠΑ, γνωμοδότησε πρόσφατα:

"Η θνησιμότητα μετράει περισσότερο. Όταν μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου, κάθε μέρος της ζωής σου είναι καλύτερο. Το φαγητό σου έχει καλύτερη γεύση. Ο γάμος σου είναι πιο δυνατός. Αυτοί είμαστε. Είμαστε θανατηφόροι. Μη ζητάς συγγνώμη για αυτό, αφού απαριθμήσεις τους διακεκριμένους Διοικητές αεροπορικών δυνάμεων όπως ο στρατηγός Κέρτις ΛεΜέι και ο Ταξίαρχος Ρόμπιν Ολντς, που δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να σκοτώσουν τον εχθρό. Ο σωρός του νεκρού εχθρού του έθνους μας, ο σωρός που είναι ο μεγαλύτερος, βρίσκεται μπροστά από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών». είπε στο Task & Purpose το Σεπτέμβριο του 2022


Φανταστείτε έναν κόσμο όπου περίπου 5 δισεκατομμύρια από τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους της Γης έχουν πρόσβαση σε έναν Παγκόσμιο Ιστό γνώσης που θα τους επέτρεπε να αναζητήσουν μελέτες για την ανατομία, τη χημική μηχανική, τη γενετική, τη γεωγραφία, την ανθρωπολογία, την κβαντική μηχανική, την τεχνητή νοημοσύνη και την στρατιωτική επιστήμη. Η θεωρία του Shannon για τις πληροφορίες, τις καλλιέργειες και τη γεωργία και πολλά άλλα. Πολύ περισσότερο, αποδεικνύεται. Υπάρχουν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα που σας επιτρέπουν να μάθετε Άλγεβρα ή σχεδόν οποιοδήποτε τεχνικό ή μη γνωστικό αντικείμενο στον πλανήτη. Θέλετε να διαψεύσετε την επιβεβαίωση αυτού που μόλις σας είπε "ένας ηγέτης", ψάξτε το στο διαδίκτυο. Και για συνεργασία, ο Ιστός σχεδιάστηκε ακριβώς για αυτό.

Αντίθετα, ο Ιστός έχει γίνει πιο μολυσμένος, αν αυτό είναι δυνατό, με προγράμματα που σκοτώνουν τη γνωστική / προσοχή, όπως το Tik Tok, το Twitter, το Facebook και χιλιάδες ιστοσελίδες παραπληροφόρησης που μαστίζουν την πραγματικότητα. Αυτό που υποτίθεται πως ήταν μια δύναμη απελευθέρωσης για τη γνώση της ανθρωπότητας είναι τώρα ένα χυδαίο τέρας διαφήμισης και προπαγάνδας. Αλλά, ίσως η πιο θλιβερή σκέψη είναι ότι δε χρειάζεται πολύ για να περάσει κανείς στο τούνελ με όλα αυτά τα δεδομένα που κρύβονται πίσω από τη γνωστική/προσοχή. Πηγές πληροφοριών όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, το New England Medical Journal, το Defense Technology Information Center και μια πληθώρα άλλων τοποθεσιών στον Ιστό όπως αυτά είναι αξιόπιστες πηγές. Τα εξέχοντα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ συνήθως δημοσιεύουν τα αυστηρά ερευνητικά τους ευρήματα (MIT, Harvard, CALTECH, Στάνφορντ). Θέλετε να βρείτε ένα μέρος που να δίνει στη ρωσική στρατιωτική εκστρατεία στην Ουκρανία τα στηρίγματα για τον πόλεμο ελιγμών; Μην κοιτάξετε πέρα ​​από την Εφημερίδα του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Αύγουστος 2022, έγγραφο 22, που συντάχθηκε από τον Marinus.

Ο Ιστός έχει γίνει μια κομματική ερημιά με χρήστες που θέλουν να αναπηδήσουν την αριστερή, δεξιά και κεντρική κοσμοθεωρία τους πίσω στον εγκέφαλό τους μετά από κάποιου είδους επιβεβαίωση από την αριστερή, τη δεξιά και την κεντρική τριάδα. Σπάνια, έως ποτέ, περνούν στη σφαίρα του άλλου.

Υποθέτω ότι ο Ιστός μιμείται τη ζωή στο meatspace και εκεί είναι αναμφισβήτητα χειρότερο:

  • παγκόσμια οικονομικά δεινά,
  • Οι ΗΠΑ αμφισβητούν απευθείας την Κίνα και τη Ρωσία,
  • σημαντικές εκλογές στη Βραζιλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες,
  • αύξηση της βίας στις πόλεις της Αμερικής,
  • μια πανδημία που δεν έχει τελειώσει,
  • κλιματική αλλαγή,
  • μετατόπιση διεθνών συμμαχιών,
  • Το παγκόσμιο καθεστώς κυρώσεων της Αμερικής,
  • Σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας,
  • εκρηκτικό κόστος υγειονομικής περίθαλψης,
  • ελλείψεις σε τρόφιμα,
  • χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο.


Ad nauseam.

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, τα συνόψισε όλα σε μια πρόσφατη ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη τον Αύγουστο του 2022:

«Η σοβαρότητα της παρούσας στιγμής με υποχρεώνει να μοιραστώ μαζί σας δύσκολα αλλά αληθινά λόγια. Όλα όσα κάνουμε σήμερα φαίνονται αδύναμα και ασαφή. Τα λόγια μας κάνουν έναν κούφιο και άδειο απόηχο σε σύγκριση με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε. Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν ακούει κανέναν, κανείς δεν αγωνίζεται για πραγματικές συμφωνίες και επίλυση προβλημάτων και σχεδόν όλοι ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα».

Λύσεις;

Γιατί να παρατείνει το αναπόφευκτο τέλος;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail