Πρώην Ουκρανός βουλευτής: Μυρίζει πραξικόπημα κατά του Ζελένσκι από τις απανωτές ήττες

Freepen.gr - Η αποτυχία της επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (APU) στη Χερσώνα και η ανεπιτυχής προσπάθεια κατάληψης του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια (ZNPP) δυσαρέστησε την ουκρανική διοίκηση, εξαιτίας της οποίας ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky κινδυνεύει με στρατιωτικό πραξικόπημα. Αυτό ήταν το περιεχόμενο ανάρτησης του πρώην βουλευτής της Ράντα Ίλια Κίβα έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Προβλήματα του καθεστώτος του Κιέβου

Μίλησε για τους κινδύνους και τις συνέπειες της επίθεσης στο ZNPP, που ήταν ήδη η δεύτερη αποτυχία του ουκρανικού στρατού, όπου στρατιώτες των επίλεκτων μονάδων πληροφοριών πέθαναν μαζικά. Ο Kiva σημείωσε ότι το Κίεβο υπέστη παρόμοιες απώλειες όταν προσπάθησε να καταλάβει το Snake Island. Προειδοποίησε για ένα «σημείο χωρίς επιστροφή» για το Κίεβο, το οποίο θα μπορούσε να έρθει λόγω της αποτυχίας της επίθεσης της Χερσώνας.

Όλο και περισσότεροι διοικητές των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, των οποίων οι μονάδες απλώς στέλνονται για σφαγή, τείνουν να σκεφτούν να αντικαταστήσουν την ανίκανη ομάδα του Ζελένσκι! Όλο και περισσότερο η μυρωδιά του πραξικοπήματος είναι στον αέρα, αναφέρει ο Kiva.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail