Τι ΚΡΥΒΟΥΝ όλες οι Δυτικές «Ειδήσεις» για το γιατί η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία

Κρύβουν ότι η Ουκρανία απέχει μόλις 353 μίλια - πέντε λεπτά χρόνου πτήσης πυραύλων - από το Κρεμλίνο, και ότι εάν η Ουκρανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ θα κληθούν να τοποθετήσουν εκεί τους πυρηνικούς πυραύλους τους, οι οποίοι θα μπορούσαν να εκμηδενίσουν τη Μόσχα και την κεντρική διοίκηση της Ρωσίας μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, και κρύβουν πως η Ρωσία δε θα μπορούσε να εκτοξεύσει σε αντίποινα τα όπλα της μέσα σε πέντε μόνο λεπτά από την εκτόξευση αμερικανικού πυραύλου στην Ουκρανία. Έτσι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα κατακτούσε ό,τι θα απέμενε από τη Ρωσία. Αυτό είναι ένα πράγμα που κρύβουν.

Eric Zuesse - southfront.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Κανένα άλλο έθνος δεν έχει σύνορα που να είναι σχεδόν τόσο κοντά στη Μόσχα όσο η Ουκρανία, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, από το 1991, η κυβέρνηση των ΗΠΑ επικεντρώθηκε ΕΙΔΙΚΑ στο να εντάξει την Ουκρανία τελικά στην αντιρωσική στρατιωτική συμμαχία της Αμερικής, το ΝΑΤΟ (μέσω της οδού της ΕΕ). (Ο Ρώσος Γκορμπατσόφ και ο Γέλτσιν ζήτησαν πολλές φορές να γίνει δεκτή η Ρωσία στο ΝΑΤΟ, αλλά τους το αρνήθηκαν κάθε φορά).

Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα ήταν, με άλλα λόγια, η κουβανική πυραυλική κρίση του 1962 αντίστροφα και με στεροειδή - την οποία, στην αρχική περίπτωση του 1962, ο πρόεδρος των ΗΠΑ JFK ήταν πρόθυμος να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να αποτρέψει να συμβεί εναντίον της Αμερικής. (Και, εκείνη την εποχή, οι πύραυλοι ήταν πολύ πιο αργοί και αντί να είναι 353 μίλια μακριά από την Ουάσιγκτον, όπως η Ουκρανία από τη Μόσχα, η Ουάσιγκτον DC απέχει περισσότερο από 1.100 μίλια από την Κούβα).

Όποιος σκέφτεται αυτά τα γεγονότα έστω και για ένα λεπτό θα αναγνωρίσει ότι κάθε λογικός άνθρωπος που ζει στη Ρωσία (αντί όπου βρίσκεται) θα τρομοκρατηθεί απόλυτα για την ένταξη της Ουκρανίας στην αντιρωσική στρατιωτική συμμαχία της Αμερικής, το ΝΑΤΟ. Οι κυβερνώντες της Αμερικής πιστεύουν πως ο αμερικανικός λαός δεν προσπαθεί να δει τα πράγματα από την οπτική γωνία του θύματος, αλλά η Ρωσία είναι πλέον το πιο στοχευμένο θύμα της Αμερικής. Όλα οι δυτικές «ειδήσεις» - δυτικά μέσα κρύβουν αυτό το γεγονός - την πρόθεση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να κατακτήσει τη Ρωσία.



Επίσης, όλα τα δυτικά μέσα ενημέρωσης «ειδήσεις» κρύβουν ότι η αλλαγή καθεστώτος που συνέβη στην Ουκρανία το Φεβρουάριο του 2014, η οποία δε βασίστηκε σε καμία εκλογική αναμέτρηση, αλλά αντίθετα ήταν εντελώς παραβίαση των νόμων της Ουκρανίας —ήταν παράνομη— δεν ήταν «επανάσταση» όπως π.χ. οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους αναφέρονται σε αυτό, αλλά αντίθετα ήταν ένα πολύ αιματηρό πραξικόπημα που η κυβέρνηση Ομπάμα είχε αρχίσει να σχεδιάζει το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2011, και το οποίο άρχισε να εκτελεί μέσα στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία την 1η Μαρτίου 2013, και το οποίο διενεργήθηκε από ακροδεξιούς Ουκρανούς που θαυμάζονταν από τις ΗΠΑ και προσέλαβαν ξένους θαυμαστές των Ναζί, οι οποίοι όλοι καθοδηγούσαν και πραγματοποιούσαν αυτό το πραξικόπημα στα παρασκήνια, υπό τον έλεγχο της αμερικανικής κυβέρνησης και ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ επέλεξε το πρόσωπο που θα ηγείτο της νέας Ουκρανίας και το οποίο η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα «συμβουλεύει» ποιον να διορίσει σε ποιες θέσεις στην κυβέρνησή του — μια παράνομη κυβέρνηση, της οποίας η παρανομία ήταν κρυμμένη, από το δυτικό κοινό, από τα υπάκουα (αν και ιδιόκτητα) μέσα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Κανένα από τα «ειδήσεις»-μέσα των ΗΠΑ και των συμμάχων δεν δημοσιεύει πως το σημερινό ουκρανικό καθεστώς εγκαταστάθηκε από ένα πραξικόπημα που διοικήθηκε από την κυβέρνηση Ομπάμα.

Με άλλα λόγια: αυτό που κρύβουν όλες οι «ειδήσεις» της Δύσης σχετικά με το γιατί η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, είναι στην πραγματικότητα τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει το κοινό και να κατανοήσει ειλικρινά σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτό κρύβουν — τις πιο σημαντικές πραγματικότητες.

Στην πραγματικότητα, αν κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο φράσεις όπως "Γιατί η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία", ελάχιστοι ή καθόλου ιστότοποι που εμφανίζονται αναφέρουν τα γεγονότα που αναφέρονται εδώ. Αλλά την 1η Σεπτεμβρίου, είχα δημοσιεύσει σε πολλές ιστοσελίδες ένα άρθρο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο, "Γιατί η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία" και αυτό το άρθρο δεν εμφανίζεται στις αναζητήσεις στον ιστό για αυτήν τη φράση, επειδή οι αλγόριθμοι χρησιμοποιούσαν εικονικό φιλτράρισμα όλους τους ιστότοπους που δημοσιεύουν τα άρθρα μου. Αλλά αυτό το άρθρο αναφέρει τα "353 μίλια" και άλλα βασικά γεγονότα που έχουν αναφερθεί σε αυτό το άρθρο. Έτσι: όχι μόνο τα μέσα ενημέρωσης στις «ειδήσεις» δεν αναφέρουν τα βασικά γεγονότα, αλλά οι αλγόριθμοι αναζήτησης είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να συνθλίβουν (κρύβουν) τους λίγους ιστότοπους που δημοσιεύουν τα βασικά γεγονότα. Ίσως μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο για τον τίτλο του παρόντος άρθρου επίσης να μην καταλήξει σε τίποτα.

* Το νέο βιβλίο του ερευνητή ιστορικού Eric Zuesse, AMERICA'S EMPIRE OF EVIL: Hitler's Posthumous Victory, and Why the Social Sciences Need to Change , είναι για το πώς η Αμερική κατέλαβε τον κόσμο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για να τον υποδουλώσει σε δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ και των συμμάχων. Τα καρτέλ τους εξάγουν τον παγκόσμιο πλούτο ελέγχοντας όχι μόνο τα «ειδησεογραφικά» μέσα ενημέρωσης αλλά και τις κοινωνικές «επιστήμες» — εξαπατώντας το κοινό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail