Καντίροφ: Οι μαχητές μας ετοιμάζουν έκπληξη για τα ουκρανικά στρατεύματα

Freepen.gr -
Οι Τσετσένοι μαχητές έχουν ετοιμάσει μια «ενδιαφέρουσα έκπληξη» για τα ουκρανικά στρατεύματα και θα τη μάθουν ήδη στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ στο Telegram.

Σύμφωνα με τον Καντίροφ, οι Τσετσένοι μαχητές επιλύουν με επιτυχία τα καθήκοντα που έθεσαν οι ρωσικές αρχές στο έδαφος του Ντονμπάς και της Ουκρανίας.

"Οι μαχητές μας έχουν ετοιμάσει μια ενδιαφέρουσα έκπληξη για τις ουκρανικές συμμορίες και θα τη δουν σύντομα. Στο μεταξύ, δε δείχνω τα χαρτιά μου", έγραψε ο Καντίροφ.

Ο αρχηγός της δημοκρατίας πρόσθεσε πως οι ενέργειες των Τσετσένων μαχητών ήταν ξεκάθαρα σχεδιασμένες. Επιπλέον, δεν υπάρχουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, διευκρίνισε.

Νωρίτερα, ο Καντίροφ είπε ότι ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Άνταμ Ντελιμχάνοφ προχώρησε στην εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Ο Ντελιμχάνοφ ηγήθηκε των μονάδων των Τσετσένων μαχητών.

«Μετά την απελευθέρωση της Μαριούπολης, του Σεβεροντόνετσκ, του Λισιτσάνσκ, της Ποπάσνα και άλλων πόλεων που κατέλαβαν οι Ουκρανοί φασίστες, οι επίλεκτοι μαχητές πήγαν διακοπές που τους παρείχε ο Ανώτατος Γενικός Διοικητής και τώρα επέστρεψαν στην πρώτη γραμμή με ανανεωμένο σθένος», έγραψε ο Τσετσένος πρόεδρος.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail