Ρωσία: Η Γερμανία έχει «περάσει την κόκκινη γραμμή»

ArtTower / pixabay
Freepen.gr - Η Γερμανία έχει περάσει την κόκκινη γραμμή με τη Ρωσία στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία, δήλωσε τη Δευτέρα ο πρεσβευτής της Μόσχας στο Βερολίνο. Η απόφαση υπονόμευσε δεκαετίες συμφιλίωσης από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τη ναζιστική εισβολή στη Σοβιετική Ένωση, πρόσθεσε ο διπλωμάτης.

«Το ίδιο το γεγονός ότι το ουκρανικό καθεστώς εφοδιάζεται με γερμανικής κατασκευής θανατηφόρα όπλα, τα οποία χρησιμοποιούνται όχι μόνο εναντίον μελών του ρωσικού στρατού, αλλά και εναντίον του άμαχου πληθυσμού του Ντονμπάς, ξεπερνά την κόκκινη γραμμή», δήλωσε ο πρεσβευτής Σεργκέι Νετσάεφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia.

Πρόσθεσε πως το Βερολίνο θα έπρεπε να το γνωρίζει καλύτερα, «λαμβάνοντας υπόψη την ηθική και ιστορική ευθύνη που έχει η Γερμανία ενώπιον του λαού μας για τα ναζιστικά εγκλήματα».

«Έχουν περάσει τον Ρουβίκωνα», δήλωσε ο Νετσάεφ, χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό ιδίωμα όταν περνάς το σημείο χωρίς επιστροφή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail