Κρεμλίνο: Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες με την Ουκρανία, αλλά οι συνθήκες έχουν αλλάξει

Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με το Κίεβο υπό τον όρο πως τηρείται μια θεμελιώδης αρχή, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Τα σχόλια του Πεσκόφ ήρθαν ως απάντηση σε αναφορές για τους νέους όρους της Μόσχας για διαπραγματεύσεις με την ουκρανική πλευρά, αναφέρει το Interfax.

Αφορά την αρχή όταν επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

«Η κατάσταση αλλάζει, το ίδιο και οι συνθήκες – το έχουμε πει πολλές φορές», είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, σημειώθηκε επίσης στη συνάντηση των αρχηγών κρατών πως η Ουκρανία έχει εγκαταλείψει τελείως τη διαπραγματευτική τροχιά.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι ο Πούτιν ανέφερε στον Ερντογάν πως ήταν έτοιμος να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις με το Κίεβο, αν και υπό τους νέους όρους που εμφανίστηκαν.

Ποιοι είναι όμως οι νέοι; Μήπως ότι τα εδάφη που κερδήθηκαν στη μάχη, χάθηκαν οριστικά για την Ουκρανία;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail