Κηρύχθηκε ολοκληρωτικός πόλεμος κατά της Ρωσίας - Μόσχα

Joa70 / pixabay
Freepen.gr -
Ένας ολοκληρωτικός πόλεμος έχει κηρυχτεί κατά της Ρωσίας και διεξάγεται με υβριδικές μορφές σε όλους τους τομείς, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ.

«Η σοβαρότητα της τρέχουσας περιόδου δεν πρέπει να υποτιμηθεί», προειδοποίησε ο Ryabkov σε συνέντευξή του στο περιοδικό International Affairs την Τρίτη.

«Ένας ολοκληρωτικός πόλεμος έχει κηρυχτεί εναντίον μας. Δίνεται σε υβριδικές μορφές, σε όλους τους τομείς», είπε ο διπλωμάτης, αναφερόμενος προφανώς στην πλούσια στρατιωτική και οικονομική βοήθεια που παρέχεται στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και άλλες χώρες εν μέσω της σύγκρουσής της με τη Ρωσία, καθώς και τις σκληρές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα από τη Δύση.

«Ο βαθμός εχθρότητας των αντιπάλων μας –των εχθρών μας– είναι τεράστιος, εξαιρετικός», επεσήμανε ο Ριάμπκοφ.

Ωστόσο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υπενθύμισε πως «η Ρωσία πάντα, σε όλη την ιστορία της, απέδειξε ότι περνά με τιμή τις πιο δύσκολες δοκιμασίες και βγαίνει από αυτές ακόμα πιο δυνατή». Σύμφωνα με τον Ryabkov, «αυτό θα συμβεί και αυτή τη φορά». 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail