Περιπέτεια αλλοδαπού λουόμενου στη Λεπτοκαρυά

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Πλαταμώνα, για περιστατικό 26χρονου αλλοδαπού λουόμενου σε δυσχερή θέση, ο οποίος αδυνατούσε να προσεγγίσει την ακτή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και έχει επιβιβαστεί σε σκάφος που βρισκόταν αγκυροβολημένο περίπου 300-400 μ. από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Λεπτοκαρυάς Πιερίας.

Άμεσα, στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Στη συνέχεια το εν λόγω σκάφος βυθίστηκε, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να βρεθεί στην θάλασσα, κολυμπώντας ως την ακτή και δηλώνοντας καλά στην υγεία του, χωρίς να επιθυμεί τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ούτε προκλήθηκε κίνδυνος για την ναυσιπλοΐα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail