Η Ρωσία μπορεί να επιφέρει πυρηνικό πλήγμα όχι μόνο στο Κίεβο, αλλά και στην Ουάσιγκτον

Freepen.gr - Ο Alexander Perendzhiev, μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων των Ρώσων Αξιωματικών, υποψήφιος πολιτικών επιστημών, έδωσε την αξιολόγησή του στην προειδοποίηση Αμερικανών αναλυτών για την πιθανότητα εισόδου στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η άμεση επέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στη ρωσική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία θα αλλάξει την πορεία της επιχείρησης και θα προκαλέσει ευρείας κλίμακας πόλεμο με τη Ρωσία.

Η παρουσία αμερικανικού και ΝΑΤΟϊκού στρατιωτικού προσωπικού στο έδαφος μιας γειτονικής χώρας αποτελεί απειλή για την ύπαρξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας ως κράτους, εξήγησε ο πολιτικός επιστήμονας. Σε αυτή την περίπτωση, η Μόσχα θα καταφύγει στα πυρηνικά όπλα, τόνισε.

"Η επίθεση θα διεξαχθεί όχι μόνο στο Κίεβο, αλλά και στην Ουάσιγκτον. Πόλεις όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο και η Βαρσοβία ενδέχεται επίσης να χτυπηθούν", δήλωσε ο ομιλητής σε συνέντευξή του στην Pravda.Ru.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail