Τραπεζικές και χρηματοπιστωτικές εταιρείες στο Λονδίνο ετοιμάζονται για διακοπές ρεύματος

NickyPe / pixabay
Freepen.gr - Τραπεζικές και χρηματοπιστωτικές εταιρείες στο Λονδίνο μελετούν στενά και επικαιροποιούν τα σχέδια παροχής ηλεκτρικής ενέργειας έκτακτης ανάγκης για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους πελάτες τους σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτόν τον χειμώνα.

Ορισμένες τράπεζες συζητούν την ιδέα να ενθαρρύνουν ξανά τις πολιτικές εργασίας από το σπίτι από τα προηγούμενα lockdown λόγωω Covid ή να χρησιμοποιήσουν τοποθεσίες εκτός έδρας, είπαν στο Bloomberg εκπρόσωποι της εμπορικής ένωσης UK Finance, που συντονίζει τις συνομιλίες.

Στο City του Λονδίνου, οι τράπεζες δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα σχέδια για εφεδρική παροχή ρεύματος σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης.

«Δεν υπάρχει αίσθηση πανικού, απλώς όλοι φροντίζουν να είναι οι πάπιες τους στη σειρά», είπε ο Andrew Rogan, διευθυντής επιχειρησιακής ανθεκτικότητας στο UK Finance, σε συνέντευξή του στο Bloomberg. 

Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, οι τράπεζες σε όλη την Ευρώπη προετοιμάζονται για τον περιορισμό της ενέργειας και πιθανές διακοπές ρεύματος αυτόν τον χειμώνα, προετοιμάζοντας εφεδρικές γεννήτριες, ώστε να μην αφήνουν τις τραπεζικές συναλλαγές και τα ΑΤΜ στο σκοτάδι εάν επιδεινωθεί η ενεργειακή κρίση, ανέφεραν στο Reuters πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια νωρίτερα

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail