Τα πέντε βήματα του ΝΑΤΟ για τον έλεγχο οποιασδήποτε χώρας

RΕUΤΕRS/Υves Ηerman
Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί τις πέντε βασικές διαδικασίες της τοποθεσίας, της εξάρτησης, της δωροδοκίας, του πολιτικού ελέγχου και της βίας για να υποτάξει κάθε χώρα που μπαίνει στη λίστα επιτυχιών του.

Declan Hayes - strategic-culture.org - Παρουσίαση Freepen.gr

Το ΝΑΤΟ πρέπει πρώτα να αποφασίσει ποια χώρα θέλει να αποικίσει οποιαδήποτε συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό είναι, φυσικά, μια κινητή γιορτή γιατί, όπως εξήγησε ο Τσόρτσιλ, το ΝΑΤΟ δεν έχει μόνιμους φίλους, παρά μόνο μόνιμα συμφέροντα. Αυτά τα συμφέροντα παρακινούν το ΝΑΤΟ να στοχεύσει χώρες όπως η Νιγηρία ή το Ιράκ που είναι πλούσιες σε πόρους ή άλλες, όπως η Ιρλανδία, η Σερβία ή η Εσθονία που μπορεί να παρέχουν γεωγραφική ή πολιτική μόχλευση ανά πάσα στιγμή.

Έχοντας επιλέξει το λατομείο του, όπως ένα παράσιτο καθίσταται απαραίτητο για τον οικοδεσπότη του, έτσι και το ΝΑΤΟ πρέπει να εξαρτά τη λεία του από αυτό για επιβίωση. Επειδή αυτό γίνεται καλύτερα με τον έλεγχο των εσόδων από τις εξαγωγές του θηράματος, το ΝΑΤΟ πρέπει να εξαρτήσει αυτά τα έσοδα από αυτό που το περιοδικό The Economist του ΝΑΤΟ αποκαλεί Ελεύθερο Εμπόριο, την τάξη που βασίζεται σε κανόνες του ΝΑΤΟ, όπου ο οικοδεσπότης μπορεί να εξάγει μόνο με τους όρους του ΝΑΤΟ και στο νόμισμα της επιλογής του ΝΑΤΟ, τώρα σχεδόν πάντα το δολάριο Yankee.

Έτσι, αφού οι Βρετανοί ίδρυσαν τη μαριονέτα τους, το Irish Free State το 1922, οι πέμπτοι αρθρογράφοι της Βρετανίας εξακολουθούσαν να ελέγχουν τις βιομηχανίες βοείου κρέατος, τραπεζών, μπισκότων και μπύρας της Ιρλανδίας. Όπως αυτό το καθεστώς δεν ήταν σε θέση να αμφισβητήσει τον νεοαποικιακό αφέντη του, έτσι και όλες οι πλούσιες σε πόρους χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής στην τροχιά του ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσουν τους κυρίους τους, είτε η Γαλλία λεηλατεί την Υεμένη, είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες λεηλατούν το Ιράκ και τη Συρία ή η Ευρωπαϊκή Ένωση χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως κόμβο ξεπλύματος χρήματος και διακίνησης λευκών σκλάβων.

Στην ολοένα και πιο απίθανη περίπτωση που η Ιρλανδία, η Νιγηρία, η Ουκρανία ή οπουδήποτε αλλού θα μπορούσαν, όπως η Συρία, να δημιουργήσουν ένα ηγετικό στέλεχος ικανό να αμφισβητήσει το ΝΑΤΟ, θα πρέπει ακόμα να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ ελέγχει τα έσοδα από τις εξαγωγές, τις εισερχόμενες επενδύσεις και τους φόρους του. . Αυτό μπορεί να φανεί πιο ξεκάθαρα στην Ιρλανδία, η οποία έχει αποικιστεί από τις αμερικανικές εταιρείες της Silicon Valley, της οποίας οι υπάλληλοι πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του φόρου εισοδήματος της Ιρλανδίας και της οποίας οι χειρότερες ανάγκες διατηρούν την επιχείρηση συνοδείας της Ιρλανδίας σε επίπεδο άνθησης. Εάν η Αμερική έβγαζε το βύσμα στο ότι η Ιρλανδία είναι ο κόμβος της στην ΕΕ, τότε η ιρλανδική οικονομία θα υποστεί κατάρρευση. Αν οι αναγνώστες αναρωτιούνται γιατί χώρες όπως η Ιρλανδία, η Βρετανία και η Ουκρανία έχουν τόσο ανίκανους ηγέτες, είναι επειδή έχουν επιλεγεί για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, τα συμφέροντα της Silicon Valley, παρά των δικών τους λαών. Έτσι, όταν κάποιος μιλάει σήμερα για τη μόνιμη κυβέρνηση, δεν πρέπει να μιλάει τόσο για τη δημόσια διοίκηση αλλά για εκείνες τις εταιρείες που είναι ευθυγραμμισμένες με το ΝΑΤΟ, που λαμβάνουν τις αποφάσεις στα παρασκήνια.

Οι πολιτικοί και άλλοι λαοί που ενδιαφέρονται για αυτές τις εταιρείες-στόχους ελέγχονται από τεράστιες δωροδοκίες του ΝΑΤΟ. Πάρτε, για παράδειγμα, την προτεινόμενη από το ΝΑΤΟ ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, όπου το ιρλανδικό καθεστώς έχει υποσχεθεί να ανοικοδομήσει την περιφέρεια Rivne της Ουκρανίας. Ωστόσο, αυτό σημαίνει τεράστιες συμβάσεις για την CRH, την τεράστια εταιρεία προμηθευτών κατασκευαστών της Ιρλανδίας, η οποία αποτελεί σύνθημα στη μαζική διαφθορά σχεδόν από την ίδρυση του ιρλανδικού ελεύθερου κράτους. Αν κάποιοι πατριώτες Ουκρανοί που δεν έχουν πολιτικές διασυνδέσεις με τη σάπια χούντα του Ζελένσκι πιστεύουν πως υπάρχει κάτι γι' αυτούς σε αυτή την υπόσχεση, είναι στη χώρα των ονείρων καθώς η δωροδοκία δε λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.



Οι Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι Chuck Feeney και ο πρώην συνεργάτης των Ναζί Τζορτζ Σόρος υπήρξαν σημαντικοί αγωγοί για την αποστολή δισεκατομμυρίων χρημάτων δωροδοκίας στην Ιρλανδία. Τα δισεκατομμύρια του Feeney συνέβαλαν ιδιαίτερα στην εξαγορά για τη CIA των ηγετών του κόμματος Sinn Féin του IRA, του οποίου οι βασικοί ηγέτες έχουν αποδειχθεί ότι είναι στη μισθοδοσία του Soros. Επειδή το Fine Gael, το μεγαλύτερο συντηρητικό κόμμα της Ιρλανδίας, αποικίστηκε ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 με την ανάδειξη σε διεθνή αστέρα του μεγαλόσωμου της Goldman Sachs, Peter Sutherland, οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Ιρλανδίας είναι πλέον πλήρως ενωμένοι με την Ομάδα του ΝΑΤΟ. Στο Ιρλανδικό Εργατικό Κόμμα, που ιδρύθηκε από τον θρυλικό αντιιμπεριαλιστή Τζέιμς Κόνολι, ηγείται τώρα η μωρή και λυσσασμένη Ρωσόφοβη Ivana Bacik, της οποίας ο παππούς διηύθυνε τέσσερα τεράστια εργοστάσια στην Τσεχοσλοβακία για τα Waffen SS του Χίτλερ και το Ιρλανδικό Πράσινο Κόμμα, όπως τα Πράσινα Κόμματα αλλού, δεν έχει δει ποτέ έναν φιλικό προς το περιβάλλον πόλεμο του ΝΑΤΟ που δεν υποστήριξε άνευ όρων.

Το βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε για όλους αυτούς τους πολιτικούς είναι ότι, ανεξάρτητα από το τι Γάλλους ή Ιταλούς ράφτες χρησιμοποιούν, είναι απλώς οι υπηρέτριες του ΝΑΤΟ, όπως και ο χακί που αγαπά τον Ζελένσκι ή οι Βρετανοί γκάνγκστερ που διοικούσαν την Ινδία μέσω της Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών για 200 χρόνια και εκείνες τις ευθυγραμμισμένες με το ΝΑΤΟ οικογένειες γκάνγκστερ που βίαζαν το Ιράκ που κρατούνταν από τους Κούρδους από τον Πρώτο Πόλεμο του Κόλπου. Πράγματι, όσον αφορά το Ιράκ, δεν είναι απίστευτο ότι το Ιράκ που κρατείται από τους Κούρδους, το οποίο είναι τόσο πλούσιο σε πετρέλαιο, είναι μια από τις κύριες πηγές λαθρομεταναστών στην ΕΕ, που το ΝΑΤΟ, με όλη του τη συζήτηση για οικοδόμηση εθνών, δημοκρατία και παρελαύνει η τρανς υπερηφάνεια, συμπεριφέρεται τόσο βάναυσα στους Κούρδους δολοφόνους της; Και, αν οι απλοί Κούρδοι πετύχουν μια τέτοια ακατέργαστη συμφωνία, μπορείτε να φανταστείτε πώς περνούν οι Μανδαίοι, οι Γεζίντι, οι Σύριοι και οι Χαλδαίοι του Ιράκ καθώς το ΝΑΤΟ βιάζει την πατρίδα τους όλο το εικοσιτετράωρο; Και, μπορείτε να φανταστείτε πώς θα τα πήγαινε η Κριμαία αν δεν είχε επανενωθεί με τη ρωσική πατρίδα της, τη στιγμή που η Pussy Riot βεβήλωσε τις εκκλησίες της και η Shell και η ExxonMobil, που βρίσκονται στο επίκεντρο της ουκρανικής κρίσης, άρχισαν να πραγματοποιούν γεωτρήσεις για πετρέλαιο εκεί;

Η δωροδοκία, λοιπόν, ήταν το πιο χρήσιμο εργαλείο και όχι μόνο για τους Ρωμαίους, οι οποίοι, όπως ήταν γνωστό, έβαλαν στα χέρια τους τον Ιησού για μια γροθιά γεμάτη σέκελ. Το ΝΑΤΟ έχει παίξει με επιτυχία αυτό το χαρτί του Ιούδα ξανά και ξανά, επειδή γνωρίζει ότι οι περισσότεροι από αυτούς που βρίσκονται στη μέση μπορούν να εκφοβιστούν, να αγοραστούν ή να δωροδοκηθούν για να βοηθήσουν στην υπονόμευση αυτών που αντιστέκονται στην Αυτοκρατορία.

Το ΝΑΤΟ, δυστυχώς, πρέπει να αντιμετωπίσει τους αργούς μαθητευόμενους, αυτούς που κυβερνούν μέρη όπως το Ιράν, η Συρία και η Ρωσία που δε θέλουν να πουλήσουν την ψυχή τους για ψωμάκια και φέτες τριχωτού μπέικον. Και, παρόλο που το ΝΑΤΟ φοβάται ότι τέτοιοι άνθρωποι μπορεί να είναι το έναυσμα για να ξεκινήσουν ευρύτερες πυρκαγιές αντίστασης, εάν μπορούν να στερηθούν οξυγόνο, τότε το ΝΑΤΟ μπορεί να συνεχίσει ανεξάρτητα. Όσο οι άμαχοι μπορούν να κρατηθούν σε υποστήριξη ζωής με ψωμί και εικονικά τσίρκα, η κλοπή του ΝΑΤΟ συνεχίζεται.

Εκεί έρχεται η μαζική προπαγάνδα, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι ΜΚΟ και οι D listers όπως η Γκρέτα Τούνμπεργκ και ο Ζελένσκι, όταν ο λαός μπορεί να παραμείνει αδρανής, νωθρός και αδιάφορος, όλα θα πάνε καλά. Είναι σημαντικό να πούμε, από αυτή την άποψη, πως οι λαοί δε θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο λάθος όταν ισχυρίζονται ότι τα πράγματα θα βελτιωνόντουσαν αν οι Αμερικανοί γνώριζαν τι έκαναν οι στρατοί τους με μικρά κορίτσια και αγόρια από το Ιράκ και τα μικρά Αφγανόπουλα. Το γεγονός του θέματος είναι ότι το ευρύ κοινό όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αλλά δεν έχει νοιαστεί ποτέ. Οι American Sniper, Black Hawk Down και Rambo είναι το αποκορύφωμα της κατανόησής τους. Περισσότεροι Παριζιάνοι βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού αφού η Γαλλία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά όταν ο Ντε Γκωλ μπήκε σε αυτό το 1944.

Όταν ο σεξουαλικά αμφίθυμος Roderic O'Gorman έγινε υπουργός για τα παιδιά στην τρέχουσα ιρλανδική κυβέρνηση, δήλωσε αμέσως ότι η πρώτη του προτεραιότητα ήταν να επισπεύσει τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου στην εντελώς ντροπιασμένη και απαξιωμένη πλέον κλινική Tavistock της Αγγλίας.για εκείνα τα παιδιά της Ιρλανδίας που ισχυρίστηκε ότι γεννήθηκαν σε λάθος φύλο. Ο Ο' Γκόρμαν δεν θα λογοδοτήσει ποτέ για τον ευνουχισμό αυτών των εκατοντάδων Ιρλανδών παιδιών, επειδή οι αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες, που βρίσκονται στο επίκεντρο της ιρλανδικής οικονομίας, θα εξασφαλίσουν ότι θα επιβιώσει για να καταστρέψει όχι μόνο το πολιτικό τοπίο αλλά χιλιάδες ευάλωτα παιδιά για χρόνια ώστε να έρθουν τα κέρδη τους εξαρτώνται από αυτό. Για κάθε Ιρλανδό που επιθυμεί να αψηφήσει αυτόν τον πολύ κακό άρχοντα, θα διαπιστώσει, όπως θα διαπιστώσει κάθε Βρετανός που προσπαθεί να αψηφήσει τον Τόνι Μπλερ, ότι υπάρχουν τεράστια δίκτυα ψεύτικων ΜΚΟ και φιλανθρωπικών οργανώσεων στο μισθολόγιο του ΝΑΤΟ που τον υποστηρίζουν και ότι αυτά είναι συνήθως επαρκή για να αποφύγετε κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει.

Και, αν όχι, το ΝΑΤΟ έχει πάντα όπως εξηγεί ο Smedley Butler, ο Fighting Quaker, στο War is a Racket, την προσφυγή στη ωμή βία και της επιβολής του νόμου όπως ο Butler για να εξαφανίσουν όσους θα μπορούσαν να τολμήσουν να αντισταθούν. Όταν εξετάζουμε την αντίσταση στο Αζερμπαϊτζάν, τη Νιγηρία, τη Σαϊγκόν, το Σαντιάγο, τη Βαρσοβία ή το Μπέλφαστ, πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη την κραυγή του πρωινού , τους πληρεξούσιους του ΝΑΤΟ που στέλνουν τον Ασάνζ, τον Λουμούμπα, τον Κινγκ (που διαμαρτύρονταν κατά της Κόκα Κόλα την ημέρα που τον εκτέλεσαν), Saro-Wiwa, Darya Dugina, η Daphne Caruana Galizia και τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη, ο κατάλογος των θυμάτων του ΝΑΤΟ δεν τελειώνει ποτέ.

Και ούτε η διάγνωση. Ή, μάλιστα, η πρόγνωση, όπου μπορούμε να δούμε, στο ευρύτερο των πινελιών, τι πρέπει να γίνει και τι πρέπει να αναιρεθεί για να απελευθερωθεί ο έλεγχος του θανάτου του ΝΑΤΟ. Παρόλο που χρειάζεται το ξίφος της ξένης βοήθειας στις δύο όψεις, τα τσιράκια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του ΝΑΤΟ αποστραγγίζουν το βάλτο κάτω από την Πράσινη σημαία τους, χτίζοντας τη μονοδιάστατη Νέα Ιερουσαλήμ τους, ακόμη και όταν η Αιώνια Ρώμη τους διαλύεται μπροστά τους. Όπως φαίνεται με τη φασιστική συντριβή ανεξάρτητων καναδών φορτηγατζήδων και των τελευταίων από τους Ολλανδούς, Γερμανούς και Ιταλούς αγρότες, η αλαζονεία του Oliver Goldsmith ότι «μια τολμηρή αγροτιά, το καμάρι της χώρας τους [...] όταν καταστραφούν, δε θα μπορούν ποτέ να προμηθευτούν», ειδικά αν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο δυστοπικός Brave New World του Klaus Schwab.

Αυτό δεν είναι για να εγκαταλείψουμε κάθε ελπίδα, αλλά για να αναγνωρίσουμε τις πραγματικότητες, το ψέμα της γης. Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ και εκείνοι που τους υπηρετούν δε διαφέρουν από τις βασίλισσες του λιμού, τους Καίσαρες και τους ολιγάρχες των περασμένων εποχών, που έστελναν μικρά αγγλικά παιδιά στις καμινάδες και στα ανθρακωρυχεία. Πιστεύουν ότι υπάρχουμε καθαρά από την ταλαιπωρία τους και, στο βαθμό που εξοφλούμε την απάτη τους, έχουν νόημα.

Αλλά μόνο ένα σημείο όπως αυτή η διαλεκτική ανάμεσα στο σωστό και το λάθος, την αλήθεια και το ψέμα δεν θα τελειώσει ποτέ. Καλές ψυχές όπως ο Τζούλιαν Ασάνζ συνεχίζουν να δίνουν τον καλό αγώνα στις πιο δύσκολες περιστάσεις και, σε αυτές τις μέρες της αδαούς και κακώς ενημερωμένης ρωσοφοβίας, μπορεί να στραφούμε στον Πόλεμο και την Ειρήνη του Τολστόι, στον Άουστερλιτς, το μεγαλύτερο θρίαμβο του Ναπολέοντα, όπου παρατηρεί ο Στρατάρχης Κουτούζοφ πώς οι πόλεμοι παίρνουν μια δεκάρα, για τις πράξεις μοναχικών ατόμων και ο πρίγκιπας Αντρέι, που κοιτάζει το πρόσωπο του Ναπολέοντα, αντανακλάται στο τίποτα του μεγαλείου.

Και έτσι είναι που εμείς οι πράοι θα κληρονομήσουμε πράγματι τη γη όταν αρκετοί από εμάς βάλουμε τους ώμους μας στο τιμόνι για να πετάξουμε το ΝΑΤΟ από το βάθρο του, γιατί αυτός ο αγώνας δεν μπορεί να τελειώσει με κανέναν άλλο τρόπο παρά μόνο με την καταστροφή των αρπακτικών και τα θύματά τους σε θέση να πουν, σύμφωνα με τα λόγια του παλιού νέγρου πνευματικού του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ελεύθερος επιτέλους, ελεύθερος επιτέλους, δόξα τω Παντοδύναμω Θεώ, είμαι επιτέλους ελεύθερος, ελεύθερος, όπως ο Τζούλιαν Ασάνζ που, αν και αλυσοδεμένος σε μια από τις πιο διαβόητες φυλακές του ΝΑΤΟ, εξακολουθεί να είναι σε καρδιά και συνείδηση ​​ελεύθερος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail