Ο Τραμπ προειδοποιεί ότι οι ΗΠΑ «πάνε κατά διαόλου» και χρειάζονται ισχυρή ηγεσία

ΑΡ Photo/Μary Αltaffer
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες «πάνε στην κόλαση» και χρειάζονται ισχυρή ηγεσία, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News.

"Η χώρα μας πάει κατά διαόλου. Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή", επεσήμανε. "Αυτή η χώρα είναι ένα χάος. Με τον τρόπο που πηγαίνει αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να επιβιώσει", είπε ο Τραμπ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ χρειάζονται έναν ισχυρό ηγέτη για να οδηγήσει το έθνος έξω από την κρίση. "Ξεχάστε την πολιτική, τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς, τη ριζοσπαστική αριστερά και οτιδήποτε άλλο. Θέλω κάποιον που να είναι σπουδαίος ηγέτης. Θέλω κάποιον που να μπορεί να αντέξει τον πρόεδρο Σι της Κίνας", τόνισε ο Τραμπ.

«Πέρα από Ρεπουμπλικανό ή Δημοκρατικό, θέλω να δω κάποιον που είναι υπέροχος», σημείωσε ο Τραμπ. «Θα προτιμούσα να πετύχει απίστευτα ακόμα κι αν αυτό σήμαινε μια πολύ πιο σκληρή [εκστρατεία] και ίσως ακόμη και μια απώλεια», πρόσθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail