Αυτό που ξέσπασε στο Ιράν δυστυχώς δε μυρίζει ελευθερία

icenordic / pixabay
Τα θεοκρατικά καθεστώτα τα έχουμε διαβάσει καλά. Γνωρίζουμε καλά το ποιόν τους, αλλά η μαμά δύση, τα ανέχεται για να κινεί τα αυτοκίνητα της με το πετρέλαιο τους, να ζεσταίνεται και να έχει πλαστικά καλαμάκια. 

Ποιος δεν έζησε στη Σαουδική Αραβία για να καταλάβει ότι οι γυναίκες εκεί ούτε αυτοκίνητο οδηγούν, ούτε καν βγαίνουν ποτέ έξω μόνες τους. Στο ίδιο σχεδόν μοτίβο και το Ιράν με άλλη θεοκρατική μορφή. Υπουργοί της Δύσης γυναίκες που επισκέφτηκαν το Ιράν, υποχρεώθηκαν και αυτές να φορέσουν μαντίλα, για να εμφανιστούν μπροστά στους μουσάτους υπηρέτες του Αλάχ. 

Αλλά και οι διάφοροι εντός δύσης διεθνιστές, αποδέχονται τα μαύρα μεσάνυχτα των χωρών αυτών. Ας δέρνουν τις γυναίκες τους, ας τις λιθοβολούν, ας τους κάνουν κλειτοριδεκτομή, ας τις αποκεφαλίζουν γιατί έκαναν εξωσυζυγική σχέση και ας αγοράζουν και να παντρεύονται οκτάχρονα κοριτσάκια. Προπαντός ο σεβασμός της διαφορετικότητας.

Όμως λέω, αυτό που ξέσπασε στο Ιράν, δυστυχώς δε μυρίζει ελευθερία, μυρίζει προβοκατόρικο καουμποϊλίκι. Δεν είναι τυχαίο που πήγαν να σπάσουν οι Αμερικάνοι με κάθε τρόπο τον άξονα Ρωσίας - Κίνας - Ιράν. Πήγαν στο Καζακστάν να κάνουν εξέγερση, πήγαν στην Ταϊβάν να προκαλέσουν τους Κινέζους, τώρα πάνε στο Ιράν να κάνουν δήθεν επανάσταση. Και φυσικά υποδαυλίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ένα γελοίο υποκείμενο ενώ θα μπορούσαν σε μία εβδομάδα να σταματήσουν τον πόλεμο.

Φυσικά και είμαστε μαζί με τις γυναίκες του Ιράν όπως ήμασταν και με τους Κούρδους που και αυτοί πίστεψαν τα παραμύθια των Ηνωμένων Πολιτειών για ανεξάρτητο κράτος, αλλά τους πέταξαν στο τέλος στο στόμα του Ερντογάν.

Έτσι και οι ταλαίπωρες γυναικείες ψυχές του Ιραν, όταν περάσει ο υποδαυλισμός των καουμπόιδων, θα τις περιλάβουν για τα καλά οι μουλάδες για να φάνε πιλάφι από τον άλλο κόσμο… Όλοι εσείς οι υποψιασμένοι και ψαγμένοι, το ξέρετε καλά. Πότε πήρατε αλήθεια από αυτά που σας πουλάνε τα χαζοκούτια και οι αργυρώνητοι της δημοσιογραφίας; Ποτέ;

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail