Νέα προγράμματα για την ομαδική ασφάλιση αθλητών και μαθητών από τη ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ανακοινώνει τη διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων Athlete’s Pack & Student’s Pack για την ομαδική ασφάλιση αθλητών (μελών ακαδημιών) και μαθητών, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, τα προγράμματα Students Pack (Pack 1, 2 & 3) αφορούν σε μαθητές Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, καθώς και Φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης. Με τα νέα προγράμματα οι ασφαλισμένοι μαθητές καλύπτονται για ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια του μαθήματος, την προσέλευση ή και την αποχώρηση από τον χώρο εκπαίδευσής τους.

Τα προγράμματα Athletes Pack (Pack 1, 2 & 3) διατίθενται για αθλητές, μέλη Αθλητικών Ακαδημιών, ηλικίας από 6 έως 16 ετών. Μέσω αυτών, καλύπτονται οι δαπάνες για ατύχημα που μπορεί να συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης, στο ασφαλισμένο μέλος των Ακαδημιών Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική μεριμνά διαρκώς, ώστε να εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο προσφέροντας στους καταναλωτές σύγχρονες, αξιόπιστες λύσεις για κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους συνεργαζόμενους με την Εταιρία ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail