Η εμπιστοσύνη του ρωσικού κοινού στον Πούτιν αγγίζει το 81,5%

Sergei Bobylev/TASS
Το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων πολιτών στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αυξήθηκε κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες σε μια εβδομάδα, φθάνοντας το 81,5%, σύμφωνα με το Πανρωσικό Κέντρο Έρευνας κοινής γνώμης που δημοσίευσε την Παρασκευή τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη από τις 5 έως τις 11 Σεπτεμβρίου. μεταξύ 1.600 ερωτηθέντων ηλικίας άνω των 18 ετών.

«Όταν ρωτήθηκαν για την εμπιστοσύνη [τους] στον Βλαντιμίρ Πούτιν, το 81,5% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά (+1,2 ποσοστιαίες μονάδες σε μία εβδομάδα). Το επίπεδο έγκρισης του έργου του Ρώσου προέδρου ήταν 78,3% (+1,5 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα)», σημειώνεται στην έκθεση.

Το έργο της ρωσικής κυβέρνησης εγκρίθηκε από το 51,6% των ερωτηθέντων (+0,9 ποσοστιαίες μονάδες), ενώ οι προσπάθειες του πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν εγκρίθηκαν από το 52,5% των ερωτηθέντων (+1 ποσοστιαία μονάδα σε μια εβδομάδα). Η έρευνα διευκρίνισε ότι τον πρωθυπουργό εμπιστεύεται το 63,3% των ερωτηθέντων (+1,8 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail