Οι Ρώσοι τίναξαν στον αέρα αποθήκη με 7500 οβίδες στο Χάρκοβο - Πάνω από 150 άνδρες νεκροί

RIA Novosti / Valentin Kapustin
Freepen.gr - Ρωσικά αεροσκάφη και πυροβολικό έπληξαν τρεις ουκρανικές θέσεις διοίκησης, καθώς και μια αποθήκη πυρομαχικών της 14ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με βλήματα για δυτικά συστήματα πυροβολικού, ανακοίνωσε την Κυριακή το υπουργείο Άμυνας.

«Στην περιοχή του Χάρκοβο, καταστράφηκε η αποθήκη πυρομαχικών της 14ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η οποία περιείχε περισσότερες από επτάμισι χιλιάδες οβίδες για δυτικά συστήματα πυροβολικού και την αποθήκη πυρομαχικών της 128ης ορεινής ταξιαρχίας επίθεσης στη Ντολίνκα στην περιοχή Zaporozhye», ανέφερε το στρατιωτικό τμήμα.

Επίσης πάνω από 150 μαχητές και 17 τεμάχια εξοπλισμού καταστράφηκαν από πλήγματα υψηλής ακρίβειας των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων σε ουκρανικές θέσεις στις περιοχές Χάρκοβο και Χερσώνα, ανακοίνωσε την Κυριακή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail