Συνελήφθη 41χρονη φυγόποινη για απάτες κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη 41χρονη φυγόποινη ημεδαπή για απάτες κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 5-9-2022 στο Ελληνικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονη ημεδαπή που διώκονταν με δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή κάθειρξης (14) ετών και (5) μηνών για απάτες από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα.

Ειδικότερα, η 41χρονη εξαπάτησε τρίτα άτομα, προφασιζόμενη το θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ζητώντας οικονομική συνδρομή με τη μορφή δανεισμού και αποκομίζοντας τουλάχιστον -73.000- ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση, εξαπάτησε παθόντα με το πρόσχημα ότι διαθέτει ισχυρές διασυνδέσεις ότι θα μεσολαβήσει για το διορισμό του σε πιστωτικό ίδρυμα, λαμβάνοντας τμηματικά ως οικονομικό αντάλλαγμα -130.000- ευρώ.

Επιπλέον, η προαναφερόμενη εξαπατώντας κατ’ επάγγελμα τρίτα άτομα με διάφορα προσχήματα κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των -120.000- ευρώ ακόμη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail