Μακελειό στο Χάρκοβο - Οι Ρώσοι εξουδετέρωσαν από αέρος πάνω από 300 Ουκρανούς στρατιωτικούς

RIA Novosti / Valentin Kapustin
Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις σκότωσαν έως και 300 Ουκρανούς στρατιωτικούς στην περιοχή του Χάρκοβο και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ με όπλα ακριβείας, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

«Τα όπλα υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξαν το αρχηγείο της 5ης ταξιαρχίας της εθνικής φρουράς της Ουκρανίας, τα σημεία προσωρινής ανάπτυξης μονάδων της 92ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας και του εθνικιστικού σχηματισμού Kraken στις περιοχές Balakliya και Τσουγκέφ, περιοχή Χάρκοβο, καθώς και το διοικητήριο της 54ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας κοντά στο χωριό Ράι-Αλεξάντροβκα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ», ανέφερε το υπουργείο.

Διευκρίνισαν ότι ως αποτέλεσμα «έως και 300 Ουκρανοί στρατιωτικοί και μέχρι και 15 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού καταστράφηκαν».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail