«Η ειδική επιχείρηση θα ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2023 με τη συνθηκολόγηση της Ουκρανίας»

Freepen.gr - Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση συνεχίζεται με μικρές αλλαγές τακτικής. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν προχωρήσει για να χτυπήσουν ζωτικά αντικείμενα της στρατιωτικής υποδομής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο καθηγητής Alexei Podberyozkin, διευθυντής του Κέντρου Στρατιωτικών-Πολιτικών Προβλημάτων, Διδάκτωρ Ιστορικών Επιστημών, σε συνέντευξή του στην Pravda.Ru.

Ο ουκρανικός στρατός έχει καταστραφεί σχεδόν εξ ολοκλήρου. Ελάχιστοι επαγγελματίες στρατιώτες έχουν απομείνει στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Η Ουκρανία υποφέρει επίσης από την έλλειψη στρατιωτικού εξοπλισμού και υλικού, επεσήμανε ο Podberyozkin.

"Η Ουκρανία δεν μπορεί να πολεμήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τι θα συμβεί τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, επειδή η Ουκρανία έχει μείνει χωρίς ενεργειακούς πόρους και τα υπολείμματα της υποδομής θα καταστραφούν", είπε.

Σύμφωνα με τον Podberyozkin, η ειδική επιχείρηση θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023, πιθανότατα μέχρι την άνοιξη, με την απόλυτη ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και την παράδοση της Ουκρανίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail