Η Ρωσία ξεκινά τη μαζική παραγωγή πυραύλων Tsirkon

Freepen.gr - Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ξεκινά τη μαζική παραγωγή υπερηχητικών πυραύλων κρουζ Tsirkon, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου το Σάββατο σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι Rossiya-1 στο περιθώριο του φόρουμ Army-2022.

"Ξεκινάμε τη σειριακή παραγωγή του πυραύλου Tsirkon. Στην πραγματικότητα, τον έχουμε θέσει σε λειτουργία και θα επισημοποιηθεί ήδη από φέτος, ας το πούμε έτσι", είπε.

Ο Σόιγκου επεσήμανε ότι η παραγωγή προηγμένων οπλικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων Sarmat, περιλαμβανόταν στις συμβάσεις που υπογράφηκαν στο φόρουμ Army-2022.

«Όσον αφορά τους πυραύλους Kinzhal, φυσικά, η παραγωγή [τους] θα συνεχιστεί», είπε.

Το διεθνές στρατιωτικό-τεχνικό φόρουμ Army-2022 πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 21 Αυγούστου στο εκθεσιακό κέντρο Patriot έξω από τη Μόσχα. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail