Πούτιν: ανόητες και μάταιες τις προσπάθειες των δυτικών χωρών να «ακυρώσουν» τη Ρωσία

Video address to participants of Tavrida.ART Festival.
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι όλες οι προσπάθειες των δυτικών χωρών να «ακυρώσουν» τη Ρωσία είναι ανόητες και μάταιες, γράφει το TASS, επικαλούμενο ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα του αρχηγού του κράτους προς τους συμμετέχοντες στο φόρουμ Tavrida.Art.

Ο Πούτιν εστίασε στο γεγονός πως η ιστορία φτιάχνεται από τους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, οι προσπάθειες κατάργησης του ρωσικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο είναι μάταιες, επομένως μπορούν να ξεχαστούν. Προέτρεψε όσους προσπαθούν να το κάνουν αυτό να πάρουν τα μαθήματα της ιστορίας.

"Όλες οι προσπάθειες να ακυρωθεί ο πολιτισμός μας, να ακυρωθεί η Ρωσία είναι μάταιες. Είναι απλώς βλακεία. Και όσοι σκέφτονται το αντίθετο, δυστυχώς για αυτούς, δεν έχουν πάρει τα μαθήματα της ιστορίας".

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η ρωσική νεολαία, που μπορεί να ονειρευτεί, να δημιουργήσει, να εργαστεί και να κερδίσει, θα συνεχίσει τις παραδόσεις του πολιτισμού και θα εξασφαλίσει επίσης τη συνέχεια των γενεών. Πρόσθεσε ότι κάθε ένας από τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ είναι μια δημιουργική και φωτεινή προσωπικότητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail