Η ΕΕ θα χάσει δισεκατομμύρια χωρίς Ρώσους τουρίστες - Αξιωματούχος

JESHOOTS-com / pixabay
Freepen.gr - Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χάσει περίπου 21 δισεκατομμύρια ευρώ (20,97 δισεκατομμύρια δολάρια) εάν απαγορεύσει στους Ρώσους τουρίστες να εισέλθουν στο μπλοκ, έγραψε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin στο επίσημο κανάλι του στο Telegram την Πέμπτη, σχολιάζοντας αυτό που αποκάλεσε «η φρενίτιδα των προτάσεων για την απαγόρευση της εισίδου των πολιτών μας στην ΕΕ συνεχίζεται».

Σύμφωνα με τις πιο συντηρητικές εκτιμήσεις, η Ευρώπη πρόκειται να χάσει 21 δισ. ευρώ λόγω των περιορισμών στην είσοδο των πολιτών μας. Τραβώντας ένα σιδερένιο παραπέτασμα γύρω από τις χώρες τους, τιμωρούν τον εαυτό τους λόγω της δικής τους βλακείας και άγνοιας», δήλωσε ο Volodin.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν υποστηρίζει τις κυρώσεις κατά της Μόσχας, πράγμα που σημαίνει πως οι Ρώσοι τουρίστες έχουν μέρη για επίσκεψη εκτός της ΕΕ. Επιπλέον, προτείνει ότι η ίδια η τουριστική υποδομή της Ρωσίας θα πρέπει να αναπτυχθεί για να εξυπηρετεί τα εσωτερικά ταξίδια.

«Έχουμε έναν τεράστιο αριθμό από όμορφα μέρη. Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να δημιουργηθούν συνθήκες ταξιδιού και αναψυχής στη χώρα μας», είπε.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail