Τα βίντεο από το ξέφρενο πάρτι της Φινλανδής πρωθυπουργού αποδεικνύουν ότι δε θεωρεί τη Ρωσία απειλή

Πολλή φασαρία έχει γίνει στα Δυτικά ΜΜΕ (MSM) υπό την ηγεσία των ΗΠΑ σχετικά με την υποτιθέμενη «απειλή» που θέτει η Ρωσία στη γειτονική Φινλανδία, η οποία είναι η επίσημη βάση στην οποία υπέβαλε αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Ωστόσο, αυτό ήταν πάντα ένα ψεύτικο πρόσχημα, καθώς ακόμη και ο πρεσβευτής αυτής της χώρας στο μπλοκ παραδέχτηκε στο CNN στα τέλη Μαΐου πως δεν είχε δει καμία «άμεση στρατιωτική απειλή» από τη Μόσχα μετά τη μοιραία απόφαση του Ελσίνκι, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι η «μείζονα ήττα» για εκείνη την ευρασιατική Μεγάλη Δύναμη. Ωστόσο, η αφήγηση συνέχισε να προωθείται στο δυτικό κοινό ότι αυτό το πρώην τμήμα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας κινδύνευε να «δεχθεί εισβολή» ανά πάσα στιγμή.

Andrew Korybko - Παρουσίαση Freepen.gr

Ιδού, κανένας άλλος από την ίδια την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Sanna Marin δε δυσφήμησε αυτή την τεχνητά κατασκευασμένη αντίληψη όσο η ίδια μετά από δύο βίντεο που διέρρευσαν με το ξέφρενο πάρτι της το βράδυ του Σαββάτου ενώ επίσημα υποτίθεται πως ήταν σε υπηρεσία. Όχι μόνο εμφανίστηκε μεθυσμένη, αλλά ένας μυστηριώδης άντρας που δεν είναι ο σύζυγός της επίσης βιντεοσκοπήθηκε να χορεύει μαζί της, για να μην αναφέρουμε ότι κάποιοι από τους γύρω της ακούστηκαν να χρησιμοποιούν φινλανδική αργκό που αναφέρεται στην κοκαΐνη. Η απάντηση της Μάριν ήταν να υπερασπιστεί το δικαίωμά της σε βραδινή έξοδο, να αρνηθεί ότι είχε κάνει οτιδήποτε ακατάλληλο και να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών, τα αποτελέσματα του οποίου θα γίνουν γνωστά αργότερα την επόμενη εβδομάδα, παρόλο που υπάρχουν τεστ που παρέχουν εύκολα σχεδόν άμεσα αποτελέσματα.

Χωρίς να θίξω τη σκανδαλώδη προσωπική της ζωή και τις εικασίες για την κατάσταση του γάμου της, αφού ο μυστηριώδης άντρας με τον οποίο τραβήχτηκε φαινόταν να τη φιλούσε στο λαιμό ενώ ο σύζυγός της πιθανώς καθόταν στο σπίτι εκείνο το βράδυ με την τετράχρονη κόρη τους, τα πρόσφατα βίντεο που διέρρευσαν αποδεικνύουν ότι σίγουρα δε θεωρεί τη Ρωσία «απειλή». Αν είχε οποιεσδήποτε σοβαρές ανησυχίες για τον πολύ μεγαλύτερο ανατολικό γείτονα της χώρας της, δεν θα έβαζε ποτέ τον εαυτό της σε μια θέση όπου δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί αμέσως στο χειρότερο σενάριο που τα MSM έχουν διαφημίσει σχεδόν το τελευταίο εξάμηνο, ούτε θα μεθούσε ποτέ και έτσι δεν θα μπορούσε να αντιδράσει σωστά σε ένα ξαφνικό γεγονός.



Τα αμφιλεγόμενα βίντεο του Marin έρχονται επίσης λίγο μετά από ένα σχετικά ηπιότερο σκάνδαλο στη Γερμανία, το οποίο ωστόσο ήταν παρόμοιο στο πνεύμα. Δύο Γερμανοί Υπουργοί επισκέφθηκαν το Κίεβο στα τέλη του περασμένου μήνα, όπου έβγαλαν μια φωτογραφία με τον δήμαρχο της πόλης και τον Πρέσβη της χώρας τους στην Ουκρανία ενώ γιόρταζαν με σαμπάνια. Οι επικριτές τους επέκριναν ότι συμπεριφέρθηκαν τόσο ανέμελα σε αυτό που τα MSM προσπάθησαν αδιάκοπα να πείσουν τους πάντες υποτίθεται ότι είναι η χειρότερη ζώνη συγκρούσεων στον κόσμο από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η απομάκρυνση από αυτό το σκάνδαλο ήταν ότι απαξίωσαν εντελώς τους ισχυρισμούς πως όλοι στο Κίεβο ζουν με τον φόβο των ρωσικών πυραύλων, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η καθημερινή ζωή επέστρεψε εκεί πριν από μήνες μετά από μια πολύ σύντομη παύση.

Συνολικά, τα βίντεο της Φινλανδής πρωθυπουργού και η φωτογραφία των υπουργών της Γερμανίας δείχνουν ότι η λεγόμενη «ρωσική απειλή» δεν είναι παρά μια χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης που δεν υπάρχει αντικειμενικά, διαφορετικά αυτοί οι κορυφαίοι αξιωματούχοι δεν θα είχαν πιαστεί ποτέ να χαλαρώνουν μπροστά στον κίνδυνο ενός υποτιθέμενου σχεδίου «ρωσικής εισβολής» και μιας «ασταμάτητης βροχής ρωσικών πυραύλων» αντίστοιχα. Σαφώς, αν η Φινλανδή πρωθυπουργός αισθάνεται αρκετά άνετα να κάνει ξέφρενα πάρτι το βράδυ του Σαββάτου με μυστηριώδεις άντρες και ανθρώπους που κουβεντιάζουν για την κοκαΐνη παρουσία της λίγο αφότου δύο γερμανοί υπουργοί απόλαυσαν ένα φιλικό γεύμα σαμπάνιας στο Κίεβο, τότε η Ρωσία προφανώς δεν είναι η «απειλή» που τα MSM παρουσιάζει εσφαλμένα ως τέτοια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail