«Η Δύση δεν υπολόγισε σωστά, ελπίζοντας για εσωτερικά προβλήματα στη Ρωσία»

RIA Novosti / Alexey Maishev
Η Δύση υπολόγισε λάθος, πιστεύοντας ότι η μαζική εξωτερική πίεση στη Ρωσία σε διάφορους τομείς θα οδηγούσε σε εσωτερικά προβλήματα και η χώρα δε θα είχε χρόνο να προστατεύσει τα γεωπολιτικά της συμφέροντα - η ρωσική κοινωνία απάντησε σε αυτό, δήλωσε ο Σεργκέι Κιριένκο, Πρώτος Αναπληρωτής Επικεφαλής του Προεδρικού Διοίκηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Η ρωσική κοινωνία απάντησε σε αυτή την επιθετική εξωτερική πίεση με τρόπο που οι συντάκτες αυτής της πίεσης δεν περίμεναν. Ήταν ειλικρινά σίγουροι - μόλις είδαμε τα έγγραφά τους - ένας τεράστιος συνδυασμός οικονομικών κυρώσεων, στρατιωτικής αντιπαράθεσης και, το πιο σημαντικό, ενημέρωσης.

Ο τεχνολογικός πόλεμος θα οδηγήσει στο γεγονός ότι, το πολύ, σε ενάμιση μήνα - και η ρωσική ηγεσία θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα και δε θα προστατεύσει τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ρωσίας», δήλωσε ο Kiriyenko στο φόρουμ νέων πολιτικών επιστημόνων της Digoria.

Ο Κιριγιένκο σημείωσε ότι οι δυτικές αρχές «υπολόγισαν ριζικά λάθος» επειδή η ρωσική κοινωνία απάντησε σε αυτή την πίεση με εντελώς διαφορετικό τρόπο. "Η βαθμολογία εμπιστοσύνης, η βαθμολογία υποστήριξης για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση έχει αυξηθεί. Γενικά, η εδραίωση της ρωσικής κοινωνίας είναι η απάντηση που δίνουν οι πολίτες της χώρας μας", είπε ο Κιριγιένκο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail