Ο Πούτιν λέει ότι είναι έτοιμος να προσφέρει όπλα και τεχνολογία στους συμμάχους της Μόσχας

Freepen.gr - Η Μόσχα είναι έτοιμη να προσφέρει σύγχρονα όπλα στους συμμάχους της παγκοσμίως και να συνεργαστεί για την ανάπτυξη στρατιωτικής τεχνολογίας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ημέρες μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην οποία συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία.

Ο Πούτιν έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης όπλων κοντά στη Μόσχα, όπου καυχήθηκε τις προηγμένες δυνατότητες όπλων της Ρωσίας καθώς δηλώνει την προθυμία της να μοιραστεί τεχνολογία με συμμάχους χώρες, ανέφερε το Reuters.

Η Ρωσία είναι «έτοιμη να προσφέρει στους εταίρους και τους συμμάχους τους πιο σύγχρονους τύπους όπλων - από φορητά όπλα μέχρι τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό, μαχητικά αεροσκάφη και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα», είπε ο Πούτιν. «Σχεδόν όλα έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές σε πραγματικές επιχειρήσεις μάχης».

Η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει νέα μοντέλα και συστήματα, ανέφερε το Reuters επικαλούμενο τον Πούτιν, προσθέτοντας, «μιλάμε για όπλα και ρομποτική υψηλής ακρίβειας, για συστήματα μάχης που βασίζονται σε νέες φυσικές αρχές». 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail